Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Capricorn-Vărsător

Compatibilitati

Compatibilitate Capricorn-Vărsător

Sunteți foarte diferiți, însă toate diferențele dintre voi vă pot apropia dacă șitți cum să profitați de ele. Încearcă să nu ai așteptări prea mari și doar lasă-te purtat de val. Dacă e scris ca relația să meargă, va merge cu siguranță.

Realismul și spiritul tău practic se vor bate cap în cap cu spiritul de aventură și ideile neobișnuite ale Vărsătorului și îți va fi greu să îi înțelegi reacțiile de multe ori. Tu ții cont de poziția ta în societate, în timp ce el nu acordă importanță felului în care este privit. Nu se ferește să șocheze și nu îi pasă de ce cred cei din jur, ci doar de fericirea sa.

Compatibilitate Capricorn-Vărsător. Este posibil ca Vărsătorul să fie mai rece și să nu își exprime sentimentele atât de profund cum p faci tu, însă asta nu înseamnă că nu te iubește. De multe ori este mai obiectiv decât tine și nu amestecă emoțiile cu rațiunea sub nicio formă.

Alături de un Vărsător nu vei avea multă stabilitate, lucru care ar putea destrăma relația foarte curând. Faptul că el se ghidează supă propriile credințe și nu este interesat nici de partea financiară, nici de poziția socială, s-ar putea să se îndepărteze mai mult decât crezi. Gândește-te de două ori înainte să intri într-o relație cu un Vărsător.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top