Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Capricorn-Taur

Partenerul tău este Taur? Poți spune că ai găsit dragostea adevărată! Fă tot posibilul să îl păstrezi lângă tine, pentru că sunteți exact pe aceeași undă și vă completați perfect. Toate calitățile pe care ți le dorești la un partener de viață se regăsesc la Taur. El este protector, de încredere, responsabil și calculat.

Familia este importantă pentru amândoi și sunteți conștienți de implicațiile care vin odată cu o relație serioasă. De aceea vă veți înțelege și vă veți accepta întotdeauna greșelile, pentru că știți că nu există dragoste perfectă, dar există dragoste sinceră și adevărată.

Compatibilitate Capricorn-Taur. Datorită nativului din zodia Taur relația voastră va fi plină de vitalitate și armonie totodată. Nu vă veți plictisi niciodată și veți fi pe aceeași undă. Putem spune același lucru și dacă vorbim de viața sexuală.  Aveți răbdare unul cu celălalt, sunteți senzuali și tandri, nu vă grăbiți și sunteți mereu gata să vă faceți pe plac unul celuilalt.

Dacă îți alegi un partener Taur poți sta liniștită. Nu vei avea parte de drame, crize sau certuri prea dese. Desigur, orice relație are mici neajunsuri, însă la voi calmul Taurului va aduce armonie și încredere deplină.  Așteaptă-te la multe surprize plăcute din partea lui!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top