Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Capricorn-Scorpion

Compatibilitati

Compatibilitate Capricorn-Scorpion

Aceste două s emne zodiacale se completează perfectă. Capricornul va fi cel care va pune baze solide relației, iar Scorpionul va întreține focul dragostei cu senzualitatea și pasiunea cu care trăiește fiecare moment. Împreună puteți ajunge departe!

Amândoi sunteți interesați de partea financiară, iar tu ești dispus să muncești până la epuizare pentru ceea ce crezi că ți se cuvine. Scorpionul este șiret și poate pune în aplicare lucruri pe care tu nu le credeai posibile. Astfel puteți avea parte de câștiguri mari, însă atenție la cheltuieli! Scorpionii sunt mai predispuși la cheltuieli inutile decât orice altă zodie.

Compatibilitate Capricorn-Scorpion. Veți munci cot la cot pentru binele familiei voastre și nu vă veți da în lături de la niciun risc. Va trebui să fii mai flexibil decât ești obișnuit alături de un Scorpion, însă atunci când există dragoste, acest lucru nu este iomposibil.

Intuiția Scorpionului poate fi ușor neînțeleasă la început, însă odată ce ți se va demonstra că ea funcționează nu vei mai avea îndoieli. Nu îți fie teamă dacă deseori Scorpionul se închide în el însuși și este mai tăcut decât de obicei. Acesta este modul lui a a-ți arăta că se întâmplă ceva în sufletul său.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top