Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Capricorn-Săgetător

Compatibilitati

Compatibilitate Capricorn-Săgetător

Săgetătorul poate emana prea mult optimism pentru gusturile tale. Tu ești mult mai realist și concentrat pe ceea ce ai de făcut, în timp de el este extrem de dezorganizat și visător. De fapt, această dezorganizare te va scoate din minți de cele mai multe ori.

Tu ești o persoană strângătoare, în timp ce săgetătorul vrea doar să călătorească și are un spirit de aventură inconfundabil. Desigur, acest spirit de aventură nu îți este străin, dar de cele mai multe ori iei decizii mai realiste, în timp ce el se lasă dus de val și acționează din impuls.

Compatibilitate Capricorn-Săgetător Încăpățânarea ta poate fi tolerată de Săgetător, care știe că în final nu are nimic de câștigat dacă se ceartă cu tine din orice. Pentru tine însă, va fi destul de greu de tolerat setea de libertate a Săgetătorului. Să nu mai vorbim despre faptul că mereu îi vor fugi ochii în toate părțile și nu este deloc statornic.

Tu ești diplomat, în timp ce el este direct și spune lucrurilor pe nume. Deseori ți se va părea lipsit de tact și îl vei critica. Este greu, dar nu imposibil. Dacă știi să accepți defectele Săgetătorului și îl atragi spre tine, fii sigur că relația voastră va fi una palpitantă și încântătoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top