Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Capricorn-Rac

Există două variante pentru această relație – ori este una dintre cele mai confuze legături pe care le-ați avut vreodată, ori vă completați perfect.  Racul este foarte diferit de tine. Este muncitor, însă nu ajunge până la extenuare ca și tine. Cu toate acestea poate fi de mare ajutor atunci când tu te dedici total carierei și nu mai ai timp de altceva.

Racul te poate echilibra din multe puncte de vedere. Nu este la fel de concentrat pe valorile materiale, însă se va bucura alături de tine atunci când îți atinge obiectivele financiare. El pune mai mult preț pe familie, iar tu pe carieră și investiții. Pot apărea probleme datorită faptului că Racul nu va înțelege dorința ta de a munci încontinuu.

Compatibilitate Capricorn-Rac. Pe de cealaltă parte, pe tine s-ar putea să te supere faptul că partenerul tău Rac petrece prea mult timp în casă și este scos cu foarte mare greu din zona de confort. Pentru tine, acest aspect poate fi un coșmar, deoarece ești o persoană care riscă pentru idealurile sale și nu se ferește de noi experinețe.

Alături de Rac puteți găsi un echilibru. El vă poate învăța mai mutle despre viața de familie, însă aveți grijă, pentru că se poate implica prea multe în relațiile cu unele rude, fapt care nu va aduce beneficii familiei voastre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top