Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Capricorn-Pești

Deși sunteți la poli opuși – unul visător și altul extrem de realist, relația voastră are mari șanse de reușită, pentru simplul fapt că vă completați perfect. Simțul tău practic îl aduce de multe ori cu picioarele pe Pământ pe nativul din zodia Pești, în timp ce trăsăturile sale te vor ajuta să te desprinzi de realitate atunci când ai nevoie.

Nativul din zodia Pești se dedică în totalitate atunci când iubește, iar tu faci exact același lucru. Nu aveți ochi pentru cei din jur, ci doar unul pentru celălalt. Visele și premonițiile Peștilor ți se pot părea ciudate, însă în timp te vei obișnui cu ele și vei vedea că intuiția sa chiar funcționează și vă ajută.

Compatibilitate Capricorn-Pești. Tu ești o fire ambițioasă, preocupată de lucrurile materiale și de partea financiară, în timp de nativul din zodia Pești este preocupat de binele omenirii. Pe el nu îl interesează banii sau investițiile, ci vrea doar ca tu să fii fericit, așa că te va ajuta să obții tot ce îți dorești fără niciun fel de obligație. Pur și simplu stă în firea lui.

Alături de Pește te vei bucura de romantism și tandrețe și chiar dacă nu este neaparat punctul tău forte, te vei simți protejat și iubit. Fii alături de partenerul tău așa cum și el este lângă tine și totul va merge ca pe roate între voi. Nu uita că el trăiește cu intensitate toate momentele și pune suflet în tot ceea ce face.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top