Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Capricorn-Leu

Aveți multe în comun, așa că nu este exclus ca relația voastră să fie una de succes. Totuși, trebuie să luptați pentru a construi o legătura indestructibilă. Chiar dacă tu ești mai realist și mai rezervat și Leul este mai extravagant și mai deschis, amândurora vă place să trăiți viața din plin. Puneți mare accent pe partea financiară și luptați pentru a fi independenți și înstăriți.

Amândurora vă place luxul și tot ceea ce este frumos, așa că împreună o să arătați ca scoși din cutie de fiecare dată când vă afișați. Dacă îți propui, îl poți aduce pe Leu cu picioarele pe Pământ, deși aceasta nu este o misiune ușoară.

Compatibilitate Capricorn-Leu. Tu ești o persoană foarte practică, în timp ce Leul nu are nici un strop de simț practic. Asta îți va da multe bătăi de cap și de cele mai multe ori te va aduce la capătul puterilor. Este la fel de încăpățânat ca și tine și va fi greu să ajungeți la un punct comun ori de câte ori vă certați.

Când vine vorba despre viața sexuală, va trebui să înveți multe pentru a-i face pe plac Leului. Acesta vrea să fie răsfățat pe cât se poate și nu vei scăpa ușor. Uneori te poți simți depășit de situație.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top