Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Capricorn-Capricorn

Compatibilitati

Compatibilitate Capricorn-Capricorn

Deși pare ciudat, doi capricorni se pot înțelege bine și pot forma un cuplu stabil. La voi nimic nu este mai presus de carieră și recunoașterea socială, așa că trebuie să aveți grijă. Vă puteți pierde ușor dragostea din acest motiv. Acordați-vă mai multă atenție unui altuia și luați-vă dorințele în considerare.

Seriozitatea și spiritul practic pot transforma relația într-una plictisitoare, așa că nu uitați să ieșiti din rutină din când în când. Faptul că sunteți atât de preocupați de carieră vă poate destrăma legătura mai repede decât credeți. De aceea, o relație între doi capricorni nu va dura niciodată foarte mult. Deisgur, dacă sunteți dispuși să faceți compromisuri, aveți șanse mari.

Compatibilitate Capricorn-Capricorn. Sunteți încăpățânați amândoi, dar tocmai pentru că vă cunoașteți prea bine acest defect veți avea tendința de a vă înțelege unul pe celălalt și în cele mai aspre momente.

Atât timp cât vă oferiți momente de detașare și distracție relația merge pe drumul cel bun. Nu uitați să vă trăiți dragostea, înainte de a fi prea târziu. Sunteți persoane care au deseori regrete, însă nui arată acest lucru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top