Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Capricorn-Berbec

Compatibilitati

Compatibilitate Capricorn-Berbec

Relația dintre un Capricorn și un Berbec poate fi foarte dificilă și greu de întreținut. Spiritul aventurier și nevoia de libertate a Berbecului te pot înnebuni și nu vei rezista mult timp. Este puțin probabil să poți accepta nonconformismul cu care acesta își trăiește viața, iar lui i se va părea că îți îngrădești singur libertatea.

Tu îți dorești stabilitate și ești foarte realist, în timp ce Berbecul este concentrat doar pe a descoperi locuri și oameni noi, nefiind preocupat de a-și găsi locul. Chiar și atunci când vei reuși să îl ții lângă tine, relația voastră va fi una agitată, plină de controverse și nemulțumiri.

Compatibilitate Capricorn-Berbec. Deseori vă veți aduce reproșuri unul celuilalt, pur și simplu din cauza faptului că nu vă veți înțelege personalitățile pe deplin. Deoarece sunteți predestinați să aveți succes, cel mai bine este să aveți o relație profesională. Doar așa legătura dintre un Capricon și un Berbec va fi câștigătoare.

Nici în pat nu vă veți înțelege, doarece rapiditatea Berbecului ți se va părea lipsită de gust. Tu ai nevoie de cineva mai tandru și mai atent, iar Berbecul nu îți poate oferi decât viteză și adrenalină. Pe lângă asta, nativul din zodia Berbec se va acunde atunci când te altepți mai puțin și nu se va compromite pentru o relație dacă nu simte că are viitor. Așa că ai grijă!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top