Connect with us

Revistateo.ro

compatibilitate-berbec-taur

Compatibilitati

Compatibilitate Berbec-Taur

Compatibilitate Berbec-Taur. Relația dintre un Berbec și un Taur nu este deloc una ușoară, deoarece cei doi sunt extrem de diferiți. Berbecul este iubitor de aventură, riscă mult și este pasionat de tot ce este nou. Pe de cealaltă parte, Taurul este stabil, îi place siguranța și cu greu își asumă riscuri. Aceste diferențe pot da naștere unor dispute care nu vor sfârști prea bine dacă nu faceți compromisuri. De asmenea, nativul din Taur se enervează foarte repede, ceea ce nu este prea bine pentru tine.

Cel născut în această zodie este foarte calculat, echilibrat și încet. Îi place să ia hotărârile în liniște, gândindu-se de foarte multe ori înainte de a face un pas decisiv. Tu în schimb, nu ești foarte practic și nu stai prea mult pe gânduri atunci când trebuie să îți asumi riscuri sau să iei decizii importante pentru viața ta. Îți plac schimbările și îți asumi întotdeauna greșelile. Acestea te-au transformat în ceea ce ești acum.

Compatibilitate Berbec-Taur. Când vine vorba de sex, cei din zodia Taur sunt foarte pasionali, iubitori și tandri. Vei avea parte de nopți romantice și pline de pasiune în același timp. Asta poate să nu fie pe placul tău, pentru că tu ești mai rapid și nu ești întotdeauna adeptul unui preludiu îndelungat. Ori faci un compromis și înveți ce înseamnă romantismul de la Taur, ori îl transformi într-o persoană mai spontană și mai imprevizibilă.

Deoarece tu nu ai deloc simț practic, Taurul te va ajuta să te echilibrezi din acest punct de vedere. Dacă porniți împreună o afacere, fii sigur că el va fi cel care va ține în frâu deciziile importante. Taurului îi este extrem de greu să iasă din zona de confort, așa că este posibil să fii o influență bună asupra lui și să îl mai scoți din monotonie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top