Connect with us

Revistateo.ro

compatibilitate-berbec-SCORPION

Compatibilitati

Compatibilitate Berbec-Scorpion

Compatibilitate Berbec-Scorpion. Din fericire aveți câteva calități comune, însă relația voastră nu este întotdeauna roz. Amândoi sunteți pasionali și la fel de zgomotoși, ceea ce înseamnă că relația voastră este plină de aventură și acțiune. De cele mai multe ori totuși, se lasă cu scântei, mai ales din cauza faptului că amandoi vă doriți să controlați și să învingeți.

Scorpionul poate avea trăiri mai profunde decât ale tale, mai ales când vine vorba despre viața sexuală. Cu toate acestea, nu vă lipsește nimic pe acest plan și aveți parte de nopți fierbinți, pline de energie. Este greu să înțelegi nativul din Scorpion, însă odată ce ai reușit această performanță, lucrurile vor merge ca pe roate. Este o zodie emoțională care, care poate fi rănită cu ușurință, deși la prima vedere nu îți va arăta această latură.

Compatibilitate Berbec-Scorpion. Deși este o relție plină de acțiune, Scorpionul se va hotărâ repede dacăești pe placul său sau nu și odată ce a luat hotărârea că vrea să fie cu tine, nu mai ai scăpare. Tu nu ești o zodie foarte stabilă și nici foarte fidelă, iar asta poate fi o problemp gravă în relația voastră. Scorpionul te va vrea doar pentru el și va considera că are drepturi depline asupra ta. Acest lucru s-ar putea să te facă să te simți cam inconfortabil.

Dacă te-ai îndrăgostit iremediabil de un Scorpion este cazul să înveți să faci compromisuri și să ai mare grijă, deoarece scorpionii sunt foarte răzbunători și dacă nu ești sincer finalul nu va fi unul foarte fericit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top