Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Berbec-Săgetător

Compatibilitate Berbec-Săgetător. Se știe că nativii din Berbec sunt mai iubitori de aventură și distracție. Săgetătorul este la fel de plin de energie și reprezintă partenerul perfect, alături de care vei avea trăiri intense. Din relația voastră este exclusă plictiseala și monotonia, deoarece mereu sunteți în căutarea unei noi aventuri. Curiozitatea voastră vă va purta pe cele mai înalte culmi ale succesului, iar ideile vi se vor completa perfect, astfel încât rezultatul să fie unul grozav.

Deși nu sunteți prea practici, aveți toate șansele de reușită. Dacă vă încumetați să porniți o afecerea împreună, puteți să căutați un Capricorn sau un Taur care să vi se alăture, deoarece aceștia sunt mult mai practici decât voi și va pot aduce deseori cu picioarele pe Pământ. Dorința de a controla va fi respectată de către Săgetător, deoarece acest nativ nu simte nevoia de a fi șef și poate cu ușurință să meargă pe drumul tău, fiind mai flexibil.

Compatibilitate Berbec-Săgetător. Nativul din Săgetător este direct și spune lucrurilor pe nume, fără să te menajeze. Te poate surprinde, dar acesta este un mare plus. Comunicarea dintre voi este excelentă și se realizează fără prea multe eforturi și cu multă iubire. În ceea ce privește activitatea sexuală, aceasta va fi plină de peripeții. Amandoi sunteți spontani, așa că nu veți avea parte de monotonie în pat.

Există și o problemă, pe care o vei întâmpina aproape mai mult ca sigur alături de un Săgetător. Această zodie nu este una statornică. Nativului din Săgetător îi va fi foarte greu să aibă o relație serioasă, de lungă durată. Pentru el libertatea este cea mai de preț comoară, iar ochii săi fug adesea în stânga și în dreapta. Norocul tău este că îi poți oferi aventura de care are nevoie și cu multă răbdare l-ai putea da după tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top