Connect with us

Revistateo.ro

compatibilitate-berbec-rac

Compatibilitati

Compatibilitate Berbec-Rac

Compatibilitate Berbec-Rac. Racul este foarte diferit față de tine și te va aduce mereu în situații limită. Această relație va rezista atât timp cât tu poți să suporți comportamentul său, însă nu prea are șanse. În timp ce tu ești un mare aventurier, dornic de a cuceri noi culmi, de a vedea noi locuri și de a porni în căutarea adrenalinei, racul este mult mai liniștit, familist și greu de scos din zona de confort. Este o persoană foarte stabilă și nu se potrivește deloc cu stilul tău de viață. Nativul din Rac nu este o persoană ambițioasăși nu are aspirații mărețe ca ale tale. Din contra, pentru el ești foarte greu de înțeles.

Cel mai important aspect al vieții pentru Rac este familia și chiar dacă este o fire capricioasă, poate face multe compromisuri pentru familie. Atunci când vine vorba de nopțile fierbinți, racul devine extrem de romantic. Tu ești mai rapid, în timp ce o persoană născută în zodia Rac va fi mereu mai tandră și își va dori un preludiu îndelungat, fapt care pe tine te va scoate din minți. Va fi destul de greu să vă înțelegeți, chiar și pe plan sexual.

Compatibilitate Berbec-Rac. Nativul din zodia Berbec nu este o persoană fidelă și chiar și atunci âcnd se va găsi într-o relașie serioasă, ochii îi vor fugi în toate părțile. Pentru Rac, acest lucru este un coșmar, fiind foarte stabil și foarte emotiv, acesta poate exploda în astfel de situații. Capriciile Racului s-ar putea să însemne prea mult pentru tine și este puțin probabil să le faci față. Atunci âcnd se închise în carapacea lui, Racul va fi foarte greu de întors, așa că înarmează-te cu multă răbdare, dragoste și sensibilitate pentru a-l readuce la realitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top