Connect with us

Revistateo.ro

compatibilitate-berbec-PESTI

Compatibilitati

Compatibilitate Berbec-Pești

Compatibilitate Berbec-Pești. Deși la prima vedere aveți multe puncte în comun, mai apoi veți descoperi că nu puteți avea o relație de lungă durată din cauza diferențelor majore dintre voi. Nativul din Pești te va lăsa să fii tu șeful, nu va lua hotărâri și este chiar dornic de un partener puternic și curajos, așa cum ești tu. cu toate acestea, intervin multe diferențe între voi și una dintre ele este personalitatea volatilă și altruistă a Peștilor.

Nativul din Pești exte extrem de altruist, capabil să se sacrifice pentru cei din jur, iar mulți pot profita de bunătatea sa. Acest lucru nu va fi pe placul tău, mai ales că lui nu îi va păsa decât de faptele bune pe care le face și răspunsul său va fi cam evaziv atunci când îi vei expune felul în care ceilalți profită de pe urma lui. Practic, tot ceea ce îl interesează pe cel din zodia Pești nu este pe placul tău, ba chiar ți se pare biza că un om se poate concentra atât ce mult pe fericirea celorlalți și atât de puțin pe proprie fericire.

Compatibilitate Berbec-Pești. Peștele uită deseori să trăiască momentul, iar tu poți fi un partener de nădejde care să îi ofere puțină adrenalină. El adora spiritul tău liber și pasional. Important este să ai multă răbdare și să încerci să îl înțelegi. Relația voastră nu este una lipsită de compromisuri și nu promite prea multe, însă dacă amandoi sunteți realiști și obiectivi veți reuși să vă petreceți viața împreună fără prea multe drame.

Posesivitatea Peștelui s-ar putea să nu fie pe placul tău, însă ar fi bine să nu îi dai prea multe motive de gelozie. Poate fi o persoană tăcută, care să nu își exteriorizeze suferința, dar să plece de lângă tine atunci când te aștepți mai puțin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top