Connect with us

Revistateo.ro

compatibilitate-berbec-FECIOARA

Compatibilitati

Compatibilitate Berbec-Fecioară

Compatibilitate Berbec-Fecioară. Berbecul este un semn de Foc, în timp ce Fecioara este un semn de Pământ. Este foarte greu ca o astfel de relație să meargă, deoarece sunteți foarte diferiți. Poate că deja toți cei din jur se miră cum de mai rezistați împreună. Acest lucru înseamnă că faceți multe compromisuri. Ție îți place să faci pe șeful, în timp ce Fecioara se ferește de astfel de oameni, deoarece știe foarte bine ce are de făcut și nu are nevoie de nimeni care să o instruiască. Nativul din zodia Fecioară este meticulos și foarte ordonat. Își programează tot ce are de făcut și respectă programul cu strictețe. Tu ești mai spontan și nu îți plac planurile. Aceasta este deja o diferență uriașă.

Fecioara te va ajuta să îți duci planurile la îndeplinire, deoarece firea sa practică și meticuloasă te va presa să respecți totul întocmai și să nu te abați de la drumul tău. Să recunoaștem că deseori faci asta. Fiind foarte organizat, cel născut în zodia Fecioarei nu va lăsa lucrurile neterminate și te va trage și pe tine după el. Întotdeauna îți va aminti că au rămas lucruri neterminate sau că nu ați dus anumite planuri la îndeplinire.

Compatibilitate Berbec-Fecioară. Lângă Fecioară vei simți că nu poți să îl mulțumești pe cel de lângă tine, deoarece mereu va găsi lucruri nefăcute sau defecte. Totuși, dacă vei asculta de sfaturile sale s-ar putea să ajungi pe culmile succesului, deoarece ideile tale inedite vor putea fi puse în aplicare și vor avea un adevărat succes datorită organizării și seriozității sale.

Când vine vorba despre viața sexuală, Fecioara va ține cont de faptul că îți place să fii un conducător și te va lăsa să te manifești așa cum îți dorești, fără prea multe comentarii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top