Connect with us

Revistateo.ro

compatibilitate-berbec-CAPRICORN

Compatibilitati

Compatibilitate Berbec-Capricorn

Compatibilitate Berbec-Capricorn. Aceasta este o relație care are nevoie de multă răbdare și toleranță. Cum tu nu te numeri printre cei mai tolenrați oameni de pe Pământ, va fi foarte greu să rezistați împreună. Berbecul va fi întotdeauna un aventurier pasional, care ăși va asuma multe riscuri și va îndrăzni multe lucruri pe care puțini se încumetă să le facă. Așadar, ai nevoie de cine care să îți cânte în strună din acest punct de vedere, iar Capricornul nu se numără printre cei care ar putea face asta. Dacă tu îți dorești să explorezi noi teritorii, nativul din Capricorn își dorește stabilitate și siguranță.

Capricornul este foarte organizat, calculat și practic. Exact aceste trăsături îi lipsesc Berbecului, care ia lucrurile așa cum vin și nu se gândește prea mult înainte de a lua o decizie. Partenerul tău va lua în calcul toate posibilitățile și consecințele, în timp ce tu te vei arunca cu capul înainte, fapt care îl va scoate din minți. Desigur, puteți avea o relație fructuoasă, însă asta presupune foarte multe eforturi din ambele părți. Berbecul ar trebui să se mai domolească, iar Capricornul ar trebui să înțeleagă dorința de libertate și spiritul aventurier al acestuia și să riște mai mult alături de el.

Compatibilitate Berbec-Capricorn. Atunci când vine vorba de viața sexuală, aceasta poate fi explozivă, plină de plăcere, însă înainte de a ajunge la acest punct trebuie să faci câteva eforturi. Capricornul nu se va deschide foarte ușor în fața ta, deoarece este foarte rezervat. Însă, când asta se va întâmpla, nopțile voastre vor fi albe și pline de dragoste pasională.

Există riscul să te plictisești repede alături de un Capricorn, tocmai din cauza statorniciei lui. Cu multe compromisuri puteți ține relația pe linia de plutire, însă trebuie să fiți foarte prudenți.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top