Connect with us

Revistateo.ro

compatibilitate-berbec-BALANTA

Compatibilitati

Compatibilitate Berbec-Balanță

Compatibilitate Berbec-Balanță.Între voi doi poate există o relație de tipul totul sau nimic, așadar nu va exista niciodată o cale de mijloc. Balanța înseamnă echilibru, iar Berbecul are nevoie din plin de așa ceva. Tu ești un aventurier care își asumă riscuri și nu este foarte practic. Balanța va face liniște în viața ta și va aduce echilibrul odată cu ea. Practic, vă completați perfect, dacă înveți să lași puțin de la tine. Va negocia întotdeauna extrem de bine și va comunica în așa fel încât lucrurile vor lua întorsătura bună.

Nativul din Balanță are o gândire mult mai obiectivă și va lua uneori decizii care te pot idigna. Cu toate acestea, deciziile sale sunt mai cerebrale și își asumă mai puține riscuri. Pe de cealaltă parte, tu ai risca totul pentru un țel și trebuie să recunoaștem că aceasta este de multe ori cheia succesului. El este un om diplomat, care își exprimă părerile cu multă chibzuință, în timp ce tu ești mai înflăcărat și mult mai energic. Dacă Banalța se numără printre cei care fac planuri de viitor și inițiază proiecte, tu te numeri printre cei care reușesc să ducă aceste planuri la bun sfârșit. Acesta este o relație ideală, nu e așa?

Compatibilitate Berbec-Balanță. Nativul din Balanță va găsi mereu o cale de mijloc, în timp ce tu ești când la o extremă când la cealaltă. Comunicarea vă va ajuta să puneți lucrurile cap la cap și să aveți o relație fructuoasă. Diplomația Balanței te va calma și te va face să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă. Cei care se nasc în această zodie se tem de singurătate și vor fi mereu într-o relație pentru care vor lupta din răsputeri pentru a o menține pe linia de plutire. Așa vei învăța să cedezi și să fii mai maleabil când este cazul. De fapt, de la Balanță vei avea întotdeauna de învățat multe lucruri.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top