Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Balanță–Taur

Compatibilitate Balanță–Taur. O Balanță cumpătată ar trebui să se gândeasca bine înainte să se arunce într-o relație dificilă cu Taurul.

Taurul este foarte-supra-minunat ca persoană, însă alături de Balanță, apar probleme, cauzate, în special, de adoptarea deciziilor. Ce face Taurul? Se așează și așteaptă pe cineva care să îi rezolve problemele. Culmea, Balanța este tot la fel. Astfel că cele două semne lasă lucrurile să se rezolve de la sine și, inevitabil, conflictele apar destul de des.

Compatibilitate Balanță–Taur. La început, relația nu are dificultăți – Taurul se bucură de frumosul de la viață și știe să se distreze. Balanța vede divertismentul în alt mod: se mai bucură de un mic flirt, când și când, doar pentru a vedea că încă e dorită. Taurul, mare fan al fidelității, nu apreciază acest aspect. Pentru un Taur stabilitatea este foarte importantă și, dacă se simte confortabil și consideră partenerul fidel, totul funcționează perfect.

Balanța se va obișnui să iasă mai mult fără Taur, căci lui îi place mai mult să se relaxeze acasă. O altă discordanță apare în ceea ce privește aspectul financiar: o Balanță care se respectă calculează fără limite, pe când Taurul este extrem de grijului și atent cu banii. Însă poate fi înmuiat cu un cadou, eventual ceva de mâncare. Desigur, și Taurului îi place să facă cumpărături, doar că analizează mult mai bine cheltuielile.

Compatibilitate Balanță–Taur. Taurul este teribil de încapațânat. Toată rabdarea și diplomația Balanței sunt prea mici atunci când vine vorba de a convinge un Taur să facă sau să nu facă ceva.

Sexual, vă întelegeți cel mai bine. Taurul este o zodie foarte senzuală, foarte atent și cu o atingere aproape magică.

Compatibilitate Balanță–Taur. Legătura care poate merge dacă Balanța este pregatită sa ofere fidelitate deplină. Numai că este greu de acceptat pentru un semn de Aer lipsa de mobilitate a semnului de Pamânt si încapatânarea acestuia. De aici se vor naște cele mai multe probleme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top