Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Balanţă-Peşti

Compatibilitati

Compatibilitate Balanţă-Peşti

Compatibilitate Balanţă-Peşti. Chiar dacă sună frumos, combinaţia Aer şi Apă nu prea este una de durată.

Ştim că te-ai îndrăgostit de un nativ Peşti pentru că te-a fermecat cu aerul său misterios şi fascinant, însă în adâncul lor nu sunt altceva decât nişte zăpăciţi, cu un amalgam de sentimente contradictorii.

Compatibilitate Balanţă-Peşti. Acum mai depinde şi de noroc. Cu unii Peşti te poţi înţelege de minune, cu alţii…nu prea. Problema cea mai mare va fi găsire unui echilibru, ajungerea în acel punct de armonie şi stabilitate.

Peştii sunt firi visătoare şi altruiste. Nu te vei plictisi să vorbeşti cu ei, pentru că au mereu lucruri interesante de spus şi au o grămadă de idei geniale. În plus, nu sunt genul care să-şi dorească să ţină frâiele unei relaţii, aşa că rplul tău de lider poate fi exercitat în voie. Poate te întrebi: Bun, atunci unde e problema? Problemele, mai bine zis.

Compatibilitate Balanţă-Peşti. În primul rând, spuneam mai sus că Peştele este visător. Asta înseamnă că nici el nu ştie ce gândeşte, sau ce vrea. E greu să te înelegi cu el şi să-l înţelegi. În al doilea rând e foarte dezorganizat, cel puşin pentru gustul tău. Apoi este hipersensibil şi te vei întreba de multe ori cu ce-ai greşit, sau ce-ai spus de s-a supărat aşa de tare. Tocmai de asta, cea mai bună variantă de relaţie între voi doi va fi una scurtă, o aventură. Tu vei vrea de multe ori să ieşiţi în oraş, pe când el se simte foarte bine în casă. Dacă-l laşi să stea înauntru, iar tu ieşi cu prietenii, se va supăra. Dacă stai cu el în casă vei muri de plictiseală. Cum ai da-o, tot nu e bine!

Compatibilitate Balanţă-Peşti. Aşadar, relaţia voastră va fi precum o sticlă de suc (cu acid) pe care o laşi desfăcută pe masă. Cât timp crezi că va dura până când vor ieşi toate bulele din ea? Îţi mai vine să mai bei dupa?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top