Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Balanță–Fecioară

Compatibilitate Balanță–Fecioară. Balanță și Fecioară înseamnă o combinație între Aer și Pământ. Personalitatea Balanței va atrage Fecioara, până într-un punct… Apoi, va începe să critice tot ce mișcă. Iar Balanțelor nu le place să fie bătute la cap, să fie analizate sau urmărite cumva. Mai mult, Balanța e mai sentimentală, pe când Fecioara e rece și ia lucrurile prea în serios. Nu e o legătură pe termen lung.

Cu toată diplomația de care poate da dovadă Balanța, Fecioara îi depășește puterile. Este un semn prea rezervat, din toate punctele de vedere. Un avantaj ar fi că este fidelă și te poți baza oricând pe ea, dar apar probleme… în pat. Multe lucruri i se vor părea obscene și va avea destule rețineri.

Compatibilitate Balanță–Fecioară. Fecioara este un nativ extrem de casnic. Când nu stă peste program la serviciu, o altă caracteristică, e acasă făcând ceva util. Asta pentru că simte nevoia să se știe folositoare. Pe de altă parte, Balanța este dezordonată și destul de leneșă: ori amână cât se poate când vine vorba de treburile casnice, ori angajeză o menajeră. Desigur că de la acest aspect apar certuri între Balanță și Fecioară.

Fecioara are o minte ageră și o gândire analitică, iar nici retorica nu-i lipsește. Însă, pentru Balanță, lipsa flexibilității poate fi o problemă serioasă. Plus că discursul Fecioarei o va plictisi la un moment dat. Mai ales că discuțiile o sa se învârtă în jurul chestiunilor practice, căci semnului de Pământ îi place realitatea.

Compatibilitate Balanță–Fecioară. Concluzie : o asemenea combinație zodiacală nu ar trebui sa mearga de nici un fel. Poate doar cu mari eforturi ca atât Fecioara cât și Balanța să se mai schimbe, pentru a se potrivi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top