Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Balanţă-Capricorn

Compatibilitati

Compatibilitate Balanţă-Capricorn

Compatibilitate Balanţă-Capricorn. Dacă vrei să ai o relţie plictisitoare toată viaţa, atunci citeşte mai departe.

Un singur cuvânt poate caracteriza această relaţie: dificil. Doar cu foarte multă răbdare din partea Balanţei această relaţie poate dăinui un timp. De ce spunem asta?

Compatibilitate Balanţă-Capricorn. În primul rând, problema de care vă veţi lovi în permanenţă va fi legată de punerea în aplicare a ideilor, pe care le aveţi amândoi din belşug. Pe lângă asta, capricornul nu prea iubeşte schimbarea şi nici oamenii, tocmai de aceea va prefera să stea în casă, lucru care inevitabil va duce la monotonie.

Ceea ce va face în schimb Capricornul va fi să te ajute să-ţi ordonezi viaţa. Este foarte atent cu banii, iar cum tu cheltui mai mult decât el, sigur va fi cel care se va ocupa de economii. Doar că genu âsta de legătura e mai degrabă valabil între prieteni şi nu între parteneri.

Compatibilitate Balanţă-Capricorn. Inevitabil, într-o relaţie apar şi diferite schimbări. Vei vedea însă că acestea nu sunt pe placul unui Capricorn şi va încerca adesea să le evite pentru că asta îţ sperie groaznic.

În concluzie, singura variantă prin care această relaţie poate funcţiona este dacă Balanţa are muuultă răbdare şi-l mai scoate pe Capricorn din când în când prin lume, sau face ceva ca să alunge plictiseala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top