Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Balanță–Berbec

Compatibilitate Balanță–Berbec. Balanță și Berbec? Se poate că da, sau poate…nu, nici astrele nu sunt decise.

Zodiile sunt la 180 de grade distanță una de cealaltă, așadar chimia, la prima vedere, este de neuitat, surprinzătoare. Însă, de regulă, această relatie are multe dificultăți mai târziu. Între Balanță și Berbec sunt, ce-I drept, mai multe puncte bune decât rele, dar alea rele sunt cele mai importante, definitorii pentru relație.

Compatibilitate Balanță–Berbec. Balanță este semnul parteneriatului (al căsătoriei, familiei, prietenilor, asociațiilor), iar Berbecul este semnul inițiativei. În teorie, aceste caracteristici ar trebui să se unească în : „pâna la adânci batrâneți”. Însă, de fapt, acestea aduc problemele : Berbecul are impresia că Balanța nu vrea să privească realitatea în față. Balanța, la rândul ei, o să considere că Berbecul este cam prea impertinent, nepoliticos, lipsit de tact. Mai mult, deși îi cam alunecă ochii, Berbecul pretinde de la partener fidelitate completă și așteaptă la implicare completă într-o relație. Raportul fizic, de „atracție a contrariilor”, este fantastic, dar ce rămâne după aceea?

La Berbec este atrăgătoare aceasta atitudine de „eu POT”, disponibilitatea sa de a se înhama la riscuri mari, entuziasmul fantastic cu care începe o acțiune. Balanța este un semn foarte analitic și există posibilitatea ca prezenta ei să fie chiar benefică pentru un Berbec bătăios, temperându-l. De altfel, diplomatia Balanței este într-adevar pusă la grea încercare în relația cu Berbecul, fiindca doar aceasta poate face ca relația să funcționeze pe termen lung.

Compatibilitate Balanță–Berbec. Sexual, este o relație perfectă, pentru că cel mai bun aspect dintre cele două zodii este chiar cel fizic. Berbecul este foarte pasional și atent. Berbecul este prea independent pentru a lua o decizie pe termen lung, precum căsătoria, așadar, în această relație, Balanța va fi mereu pusă la încercare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top