Connect with us

Revistateo.ro

Cifra zilei

Cifra zilei de 13 iunie 2018. Miercuri 13, zi cu noroc sau zi cu ghinion?

Cifra zilei de 13 iunie 2018 este 3. Reamintim că cifra zilei se obține din punct de vedere numerologic adunând toate cifrele care compun data unei zile până se obține o singură cifră.

Cifra 3 în numerologie – aspecte negative și pozitive

Această zi poate fi marcată de haos. Trebuie să precizăm două lucruri pentru a înțelege de ce miercuri 13 este o zi cu mai multe pericole la bord decât marți 13.

Miercuri este ziua lui Mercur (planeta înțelepciunii), însă singura dată când această zi poate fi una haotică este dacă data este dublată de 3. Mai exact, pe înțelesul tuturor.

În data zilei de azi avem deja un 3 (este 13), iar cifra zilei este tot 3. Cu alte cuvinte, aspectele negative pe care această cifră le oferă din punct de vedere numerologic se pot intensifica.

E foarte bine să ne stabilim prioritățile fără să ne împrăștiem în prea multe locuri. Practic, e o zi în care cei mai mulți pot fi cu capul în nori.

CITESTE SI: Horoscop 13 iunie 2018. Fecioarele vor avea o șansă unică

Lună Nouă în Gemeni pe 13 iunie 2018. Cum suntem afectați de acest eveniment astrologic

Cu alte cuvinte, este o zi în care neatenția poate provoca accidentări grave, o zi în care din lipsa de organizare multe situații pot fi date peste cap și pot căpăta o altă conotație.

Un alt pericol cu care ne putem confrunta este lenea. Lenea e cucoană mare și trebuie să evităm pe cât posibil atitudinea pasivă. Mai bine să tragem de noi și să ne înconjurăm de oameni energici, pozitivi, activi, oameni care au mereu inițiativă și știu să îi facă pe ceilalți să nu se lase în păcatul deznădejdii.

Trebuie să fim foarte atenți și la excesele pe care le avem, mai ales dacă nu putem renunța la anumite vicii. Ziua de miercuri 13 este una în care e bine să fim cu ochii în patru. Să nu riscăm acolo unde nu știm ce trebuie făcut cu exactitate!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cifra zilei

To Top