Connect with us

Revistateo.ro

Cifra zilei de 11 iunie 2018. Începe o nouă etapă - Vibrațiile cifrei 1

Cifra zilei

Cifra zilei de 11 iunie 2018. Începe o nouă etapă – Vibrațiile cifrei 1

Cifra zilei 11 iunie 2018 este 1. 1 este cifra liderului, întâia cifră, cifra noilor speranțe, a noilor începuturi. Iată ce ne așteaptă luni, 11 iunie.

Cifra zilei de 11 iunie este 1. Aspecte pozitive și negative

Persoanele care au în general cifra destinului 1 sunt inovatori, sunt înțelepți, sunt oameni cu inițiativă. Ziua de luni este guvernată de vibrațiile cifrei 1 și suntem încurajați să muncim din greu. Toate eforturile noastre sunt răsplătite începând de azi.

Ziua de 11 iunie este una în care oamenii individualiști, cei care obțin de obicei totul pe cont propriu, prin multă sudoare, au șanse mari de câștig.

Este o zi în care e bine să ne punem dorințe, o zi în care suntem puși în fața mai multor alegeri.

Aspectele negative ale zilei de 11 iunie. Orgoliul poate fi nemăsurat căci asta se pot da bătălii între caractere puternice.

Sunt dezavantajați de asemenea oamenii care pun suflet pentru oricine, cei care se îndrăgostesc repede. Un nou început înseamnă a trece prin câteva suferințe înainte de toate.

Nu e exclus ca luni cei mai mulți dintre noi să descoperim care sunt oamenii care poartă măști și cum am fost trădați.

CITESTE SI: Sfatul zilei de 11 iunie 2018. Va fi o zi bună pentru două zodii

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Ce ne spune numerologul

Din punct de vedere zodiacal, sunt favorizate zodiile născute într-o lună impară, între 10 și 15 ale lunii. Adică zodiile născute în prima, a treia, cincea, a șaptea, a noua și a 11-a lună din an.

De evitat astăzi sunt persoanele pesimiste și triste. Pesimismul poate duce foarte ușor la depresie azi și tocmai de aceea este bine să ne înconjurăm de oameni față de care ne simțim liberi, cei care ne pot însufla valori prețioase cu care suntem compatibili.

O altă caracteristică a persoanelor care au cifra destinului 1, persoane care pot ieși în ziua de luni în evidență, este încăpățânarea. Numerologii recomandă să fie mai maleabile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cifra zilei

To Top