Connect with us

Revistateo.ro

Afla care este cel mai bun prieten al fiecarei zodii. fiecare semn zodiacal are anumite trasaturi de caracter si, de asemenea, un prieten ideal.

Compatibilitati

Cel mai bun prieten al fiecarei zodii

Semnul tau zodiacal iti poate oferi informatii legate de cel mai bun prieten. Afla ce spune zodiacul in legatura cu prietenia. Pentru fiecare zodie exista un prieten ideal. Afla cum este si cine este acesta, in functie de zodie.

Cel mai bun prieten in functie de zodie

Berbec. Berbecii sunt creativi, spontani si se lasa dominati de emotii. Sunt persoane ambitioase. Insa, uneori, ambitia lor se poate transforma in nerabdare. Deci, este posibil sa reactioneze intr-un mod impulsiv. Cel mai bun prieten al Berbecului este Balanta. Aceasta il poate aduce cu picioarele pe pamant ori de cate ori exagereaza atunci cand nu este cazul.

Taur. Taurii pot fi incapatanati. Tocmai de aceea ar putea avea probleme cand au de-a face cu anumite persoane. Cel mai bun prieten al Taurului este Pesti. Sunt persoane loiale, altruiste si linistite. Ar putea tempera Taurii in momentul in care incep sa aiba o atitudine nepotrivita.

Gemeni. Gemenii sunt creativi si sensibili. Nu ezita sa reactioneze ori de cate ori simt ca trebuie sa faca asta. Desi au tendinta de a trece cu usurinta de la o stare de spirit la alta, in general sunt persoane flexibile si te poti intelege de minune cu ei. Cel mai bun prieten al Gemenilor este Varsatorul. Ambele semne zodiacale se vor bucura de lucrurile simple impreuna. Cand Gemenii vor avea o dispoztie proasta, Varsatorii vor sti ca este momentul sa se retraga si sa le ofere putin spatiu.

Rac. Racul nu isi doreste sa fie in centrul atentiei. Este de ajuns sa se stie in sanul unei familii si sa stie ca are cativa prieteni de incredere. Apreciaza momentele de singuratate, insa lucrul acesta nu inseamna ca nu are nevoie de prieteni. Cel mai bun prieten al Racului este Sagetatorul. Pentru ca Racii sunt intoveriti, s-ar putea intelege foarte bine cu Sagetatorii. Motivul este acela ca si cel din urma semn zodiacal are aceleasi trasaturi de caracter.

Leu. Leilor le place sa domine. Le place puterea si vor sa stie ca sunt respectati. Sunt persoane carismatice. Spun mereu ceea ce gandesc si ceea ce simt. Cel mai bun prieten al Leului este Capricornul. In timp ce Leii pot fi egoisti si isi doresc sa fie in centrul atentiei, Capricornul se afla la polul opus. Astfel, in relatia lor de prietenie va exista o balanta.

Fecioara. Sunt persoane carismatice. Le plac conversatiile si urasc sa vada ca oamenii nu ii trateaza asa cum se cuvine. Si, bineinteles, nu ezita sa isi faca auzite opiniile in legatura cu acest subiect. Cel mai bun prieten al Fecioarei este Berbecul. Se vor intelege de minune datorita creativitatii Berbecului. Conversatiile lor nu vor fi niciodata plictisitoare.

Balanta. Echilibrul este cel care caracterizeaza Balantele. Ele apreciaza frumusetea si au gusturi sofisticate. Cel mai bun prieten al Balantei este Leul. Balanta se va intelege bine cu Leul care este inclinat catre putetre si frumos.

scorpion. Scorpionii sunt misteriosi. Au o viata pe care multi o vad ca fiind secreta. Cel mai bun prieten al Scorpionului este Varsatorul. Desi Scorpionii sunt indrazneti, nu arata mereu aceasta latura a lor. Tocmai de aceea Varsatorii sunt prietenii ideali pentru ei. Sunt rezervati si discreti.

Sagetator. Sagetatorii sunt persoane intense. Cariera este importanta pentru ei, la fel si planurile pe care vor sa le duca la bun sfarsit. Asa ca, nu au timp pentru a sta in preajma oamenilor frivoli. Cel mai bun prieten al Sagetatorului este Capricornul. Se vor intelege bine deoarece Capricornilor le place ordinea si planuiesc totul cu grija.

Capricorn. Capricornii sunt cunoscuti pentru inteligenta lor. Sunt persoane organizate. Sunt plini de compansiune si altruisti. Au tendinta de a-i pune pe altii pe primul loc si uita de ei. Cel mai bun prieten al Capricornului este Sagetatorul. Va aprecia intensitatea Sagetatorului. Se vor ajuta reciproc in momentele dificile, deci relatia lor de prietenie va fi una de durata.

Varsator. sunt persoane rezervate si nu cer atentia celor din jur. Cel mai bun prieten al Varsatorului este Taurul. Pentru ca Varsatorii sunt lipsiti de griji, vor aprecia compania Taurului care, chiar daca poate fi incapatanat, este un prieten de incredere.

Pesti. Sunt misteriosi si intelepti. Nu sunt egoisti si te poti baza pe ei la nevoie. Ceilalti pot profita de bunatatea lor si se pot folosi de aceste persoane. Cel mai bun prieten al Pestilor este Scorpionul. Ii va ajuta sa coboare cu picioarele pe pamant ori de cate ori este nevoie. Le va arata ca uneori este bine sa se puna si pe ei pe primul loc.

Articole pe aceeasi tema:

Iubitul ideal pentru fiecare zodie

Zodia care nu va iubi niciodata cu adevarat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top