Connect with us

Revistateo.ro

Cei mai slabi amanți din zodiac

Astro-FUN

Cei mai slabi amanți din zodiac

În timp ce unii bărbați se laudă cu niște performanțe greu de depășit, alți bărbați reușesc să dezamăgească de fiecare dată cu performanțele din dormitor. Iată care sunt cei mai slabi amanți din zodiac:

Nativii zodiei Leu se pot bucura de multe lucruri, însă nu și de performanțe remarcabile în așternuturi. Chiar dacă sunt niște bărbați virili și pasionali, când vine vorba despre răbdare, afecțiune și sensibilitate, mulți nativi lasă de dorit. Acest lucru este observat din prima clipă de parteneră, mai ales dacă își dorește aceste calități de la un bărbat.

Citește și: Luna, Jupiter și Venus în zodia Scorpion. Care sunt zodiile avantajate

Nativilor zodiei Leu le este foarte greu să le facă pe partenerele lor să se simtă în al nouălea cer. Bărbații din această zodie sunt mult prea dominatori în spatele ușilor și nu de puține ori partenerele lor se vor simți complexate de acest lucru.

Citește și: Cei mai buni tați din zodiac

Iar dacă nu au sentimente pentru acea parteneră, atunci acestea nu trebuie să se aștepte la gesturi de generozitate din partea bărbaților din zodia Leu. Se vor bucura din plin de acele momente de intimitate și puțin le va păsa dacă există același sentiment și din partea partenerei.

Comportamentul nativilor Vărsător, considerat scandalos de multe femei

A doua zodie de bărbați care dă greș în așternuturi este zodia Vărsător. Acești bărbați tind mai mult să ceară lucruri decât să ofere. Se vor bucura să primească atenția partenerei, însă nu vor oferi aceleași lucruri, la rândul lor.

Uneori, acești nativi pot veni cu idei care să li se pară de-a dreptul scandaloase partenerelor. Vor vrea să experimenteze și să încerce anumite lucruri interzise. În alte zile, tot aceștia ar putea să aibă o atitudine care le va plictisi pe partenere. Aceste schimbări de stare și de comportament nu sunt deloc agreate de către partenere, care încearcă permananent să vadă unde greșesc ele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top