Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Ce zodii se vor casatori in 2016

Ce zodii se vor casatori in 2016? Care sunt nativii care isi vor pune pirostriile in acest an?

5 nativi din horoscop se vor casatori in acest an. Afla care sunt acele zodii care vor fi gata sa spuna „DA”, isi vor gasi sufletul pereche, iar 2016 va deveni data nuntii pentru ele.

Ce zodii se vor casatori in 2016

Leu

Leul, un aventurier prin definitie, va reveni cu picioarele pe pamant in 2016. Cu alte cuvinte, gata cu aventurile! Anul acesta Leul isi va dori sa se aseze la casa lui, sa isi formeze o familie si sa aiba parte de seriozitate, stabilitate si respect.

Citeste si: HOROSCOP 2016 DRAGOSTE pentru TOATE ZODIILE

Citeste si: HOROSCOP 2016: Sfaturi pentru fiecare ZODIE

Il vor influenta planetele Neptun si Saturn care il vor impinge pe nativul din zodia Leu sa isi faca planuri de casatorie impreuna cu persoana iubita si sa construiasca un viitor comun.

Berbec

2016 este momentul in care Berbecul decide sa o ia de la 0, in special pe plan profesional. Va fi plin de energie si va dori sa faca multe planuri alaturi de persoana iubita. Este foarte posibil sa stabileasca si data nuntii tot in acest an, impins de planeta Jupiter – care il face sa se concentreze foarte mult pe planul sentimental.

Venus se va afla in casa iubirii pentru Berbec, lucru care va aduce speranta in viata persoanala a Berbecului, caci relatia lui devine din ce in ce mai serioasa. Da, Berbecul va merge la starea civila in acest an!

Citeste continuarea articolului pe pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top