Connect with us

Revistateo.ro

Ce vicii are fiecare zodie

Astro-FUN

Ce vicii are fiecare zodie

Astrele nu spun despre tine doar care sunt calitățile și defectele tale ci și care sunt viciile care te pot ucide. Iată horoscopul viciilor: află ce vicii ai în funcție de zodia în care te-ai născut!

BERBEC
Berbecii sunt recunoscuți pentru încăpățânarea lor și egoismul care îi face să-și piardă cumpătul. Acest semn zodiacal se refugiază în țigări și alcool și anturaje dubioase.

CITEȘTE ȘI: CUM ÎȚI INFLUENȚEAZĂ SOARELE ZODIA

TAUR
Taurii sunt ceva mai cumpătați și nu intră în conflicte precum berbecii, însă vorbim doar despre cumpătare privind caracterul. Deoarece, când vine vorba de mâncare, se transformă într-un adevărat viciu. Atenție: poți cădea în boli alimentare și poți suferi din cauza bulimiei sau a anorexiei.

GEMENI
Viciul gemenilor este shoppingul, cafeaua și unele droguri. Gemenii sunt atrași de tot ce le face cu ochiul, fapt pentru care riscă să se piardă ușor în iluzii.

RAC
Racii sunt guvernați de Lună, fapt pentru care miezul nopții devine spațiul viciilor. Alcool, pastile și mâncare în exces.

LEU
Leii vor să-și demonstreze importanța, deoarece se cred centrul galaxiei. Aceștia se pot refugia în cazinouri și alte jocuri de noroc pentru a câștiga bani, pe care, evident, îi vor investi în propria lor imagine.

FECIOARĂ
Fecioarele sunt dependente de muncă, fapt pentru care își distrug relațiile personale. Se refugiază în pastile și alcool.

BALANȚĂ
Balanțele nu sunt neapărat interesate să evolueze din punct de vedere profesional, așa că drogurile și alcoolul sunt pentru ele o plăcere, o altă lume.

SCORPION
Viciul cel mai mare al scorpionului, în afară de țigări, este… sexul. Scorpionii au nevoie mereu de plăceri carnale pentru a se simți în largul lor.

SĂGETĂTOR
Cei născuți sub zodia săgetătorului au cel mai inofensiv viciu: își dau toți banii pe călătorii, deoarece adoră să cunoască și să vadă locuri noi din orice colț al lumii.

CAPRICORN
Capricornii sunt singurii din întreg zodiacul care nu sunt predispuși la vicii. Aceștia nu acceptă dependența de nimic anume și le place să trăiască cât mai armonios.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii au o fixație cu mâncarea bio. Femeile din Vărsător pot suferi din cauza unei astfel de fixații, mai ales că au nevoie de toate elementele nutritive pentru organism. Puțină carne nu strică.

PEȘTI
Peștii sunt sensibili mai ales atunci când suferă din dragoste. Aceștia se refugiază imediat în alcool și droguri și le place enorm să se victimizeze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top