Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune degetul mare de la mână despre personalitatea ta

Psihologie

Ce spune degetul mare de la mână despre personalitatea ta

Poate că ai observat că nu toată lumea are degetele de la mâini la fel ca tine. Unii au degetele mai flexibile, alții, în schimb, se pot lăuda cu niște degete lungi și subțiri, așa numitele „degete de pianist”. Iată ce spune forma degetului mare despre tine.

Se spune că trăsăturile fizice ale corpului nostru se aliniază cu trăsăturile noastre de personalitate. Pe cât de ciudat ar suna, ei bine, chiar și degetele ne pot spune lucruri despre persoanlitatea noastră atât bune, cât și relele.

Iată ce spune fiecare tip în parte:

1. Tip A – jumătatea superioară mai mare decât cealală jumătate. Despre aceste persoane se spune că sunt ambițioase și că aspiră întotdeauna la ceea ce este mai bun pentru ei. Dorința de a reuși în orice este puternică și pot deveni chiar obsedate pentru a atinge aceste obiective în viața lor și pentru a se depăși permanent. Trebuie să fie mai atenți la ceea ce vor să obțină și să nu dispere dacă nu reușesc.

Citește și: Ce înseamnă dacă ai o cicatrice pe degetul de la mâna stângă

2. Tipul B – Partea de jos mai mare decât partea de sus. Acești oameni sunt umili și se bucură de lucrurile mici și simple pe care le are viața de dăruit. Ei găsesc pacea și bucuria în lucruri pe care ceilalți le găsesc desuete. Cei din jur cred că acești oameni se gândesc mult prea mult înainte să facă ceva, însă acest lucru se întâmplă din cauza faptului că au tendința să se bazeze pe logica lor. De asemenea, sunt mult mai atenți atunci când vine vorba despre dragoste. Sunt sfătuiți să aleagă mai des cu sufletul.

3. Tipul 3 – Cele două jumătăți ale degetului au aceeași dimensiune. Acești oameni adoră echilibru și Yin și Yang îi definesc permanent. În vremuri grele, aceștia caută mereu lucrul bun din orice lucru. Au capacitatea naturală de a face lucrurile logic. Își planifică tot timpul fiecare acțiune. Renunțând la nevoia de a planifica totul, acești oameni s-ar putea bucura de mai multe lucruri surprinzătoare.

Citește și: Ce spune degetul mic de la mana despre tine

4. Tipul 4 – Degetul flexibil – oamenii care au degetul mare astfel au o minte deschisă și se adaptează ușor la situațiile din jur. Sunt niște supraviețuitori în vremuri grele și se descurcă în orice situație dificilă. Sunt deschiși la informații. Cu toate acestea, în cazul în care degetul mare este prea flexibil, atunci poate însemna că sunteți credul și că ceilalți pot profita rapid de această situație.

Pentru persoanele manipulative, aceste persoane sunt o țintă ușoară, așa că ar fi bine să fie mai atenți la cei din jur.

5. Tipul 5 – deget fix. Aceste persoane se țin mereu de cuvânt și nu își încalcă nbiciodată promisiunile. Sunt oamenii în care ceilalți pot avea încredere la orice oră. Loialitatea lor este admirabilă și sunt mereu încrezători în deciziile lor. Cu toate acestea, pot fi destul de încăpățânați și nu vor accepta cu ușurință anumite schimbări. Lucrurile noi nu sunt neapărat rele, așa că ar trebui să își extindă mai des orizonturile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Psihologie

To Top