Connect with us

Revistateo.ro

Ce se întâmplă dacă vezi cifre care se repetă

Stil de viata

Ce se întâmplă dacă vezi cifre care se repetă

Tainele numerologiei sunt infinite. Ai avut vreodată o senzație ciudată să vezi cifre care se repetă? Ai deschis vreodată cartea la pagina 66? Ai văzut adesea străzi care au număr dublat? Vezi ce semnificație are acest lucru!

Dacă vezi des cifre care se repeta, asta înseamnă potențarea puterii magice a acestora. Unele numere pot fi periculoase, mai ales dacă nu mai scapi de ele, altele sunt semnale de noroc.

Cele mai frecvent intalnite sunt numerele numite si „angel numbers” – numere de inger. Pot aparea pe numerele de la masina, de la casa, atunci cand te uiti la ceas, sau la telefon. Practic, oriunde. „Numerele de înger” au o semnificație anume și dacă devenim conștienți de ajutorul pe care ni-l pot oferi, ne pot ghida către adevăratul scop al sufletului nostru.

Mai jos sunt câteva secvențe numerice a căror semnificație este interpretată de Doreen Virtue, o notorietate în acest domeniu. Cartea sa, “Numere de înger 101”, face parte dintr-o serie care ne ajută să înțelegem cum functioneaza ingerii care au grija de noi, daca le permitem.

111
Acest numar arata faptul ca gandurile tale se materializeaza instantaneu, asadar continua sa te concentrezi asupra dorintelor tale caci ai mari sanse sa le transformi in realitate. Renunta la teama si fii increzator, acesta e mesajul pe care ti-l transmite universul!

222
Ai incredere ca totul se rezolva exact asa cum iti doresti si cum trebuie, iti spune universul cand iti arata aceste cifra. Ai credinta!

333
Cifra fatidica 3 repetata de 3 ori are puteri aprope magice de protectie, iar daca vezi acest simbol numeric – 333 – inseamna ca esit aparat de divinitate, inconjurat de iubire si de armonie.

444
Esti pe deplin implinit si iubit, sprijinit si indrumat de divinitate! Nu are de ce sa iti fie frica, asa ca indrazneste fara temeri!

1 – Esti pe drumul cel bun

Daca iti apare prea des numarul 1 in fata, trebuie sa stii ca nu ai voie sa te abati de la drumul pe care ai pornit. 1 este cifra liderului, a celui pragmatic, a strategului.

2 – Apare un obstacol

2 este 1 adunat cu 1, adica succesul plus un impediment. Cand vezi 2 repetandu-se, trebuie sa stii ca va trebui sa depui eforturi duble pentru a ajunge la destinatie, insa satisfactia va fi de nedescris.

3 – Un ajutor iti iese in cale

3 are o simbolistica importanta in religie si filozofie. Aceasta cifra face trimitere la Sfanta Treime, deci vei avea parte de un ajutor spiritual.

Numerologie: Ce te asteapta in 2016?

TESTEAZA-TE! Afla ce provocari iti rezerva viata folosind calcule de numerologie

4 – Vei strange mult

Fie ca este vorba de bani, prieteni sau pur si simplu emotii puternice, 4 este cifra strangaretilor.

5 – O iei de la zero

Daca iti apare numarul 5 de prea multe ori in viata, trebuie sa stii ca o vei lua pe un nou drum de fiecare data cand atingi stagnarea.

6 – Cifra Diavolului?

666 este asociat cu cifra Diavolului, insa nu are puteri demonice atat de mari precum spun legendele urbane. Cifra 6 iti lanseaza un avertisment: trebuie sa fii atent la vampirii energetici de langa tine.

7 – E de bine!

Daca vezi peste tot cifra 7, inseamna ca vei avea parte de lucruri bune. Sunt posibile castiguri financiare, castigarea unor noi prieteni sau chiar inceperea unei relatii de iubire.

8 – Puteri ascunse si mistere

8 este o cifra venerata de samani. Daca iti apare des in cale, vei avea parte de revelatii spirituale importante.

9 – Trebuie sa iti schimbi locul de munca

Daca esti urmarit de cifra 9 (cea care reprezinta incheierea unui ciclu), inseamna ca lucrurile de care tii cu dintii in viata ta trebuie schimbate: locul de munca, partenerul de viata sau locuinta.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top