Connect with us

Revistateo.ro

Ce pericole te pandesc daca faci sex 'pe uscat'

Educatie

Ce pericole te pandesc daca faci sex ‘pe uscat’

Multe persoane manifesta o falsa pudoare cand vine vorba despre sex. E timpul sa discutam despre pericolele sexului fara lubrifiere, adorat mai ales de barbati.

Sexul este una din experientele cele mai placute pe care le pot trai oamenii, insa poate fi si una dureroasa asta daca este practicat ‘pe uscat’, adica fara lubrifiere. Mii de persoane din toata lumea isi pun viata in pericol pentru ca se lasa condusi de hormoni si ard etapele preludiului, atunci cand corpul femeii si al barbatului produce lichide care faciliteaza actul sexual. Acea ‘umezire’ este esentiala pentru a fi feriti de anumite boli si pentru ca sexul sa nu fie neplacut pentru femei.

10 adevaruri sexuale despre barbatii trecuti de 30 de ani

NU face acest lucru inainte de sex!

Pericolele pe care le aduce sexul sec:

1. Actul sexual este dureros pentru femeie. Barbatul trebuie sa aiba rabdare pentru ca partenera sa se lubrifieze natural ori, in cazul in care nu se intampla asta, e bine sa folositi uleiuri speciale si lubrifianti.

2. Tesuturile peretilor vaginali se inflameaza, iar usturimile dispar de la cateva zile pana la luni intregi.

3. Sexul fara lubrifiere produce leziuni la nivelul peretilor vaginului si creste riscul de infectii.

4. Lipsa lubrifierii inlatura bacteriile care se regasec in mod natural in vagin si creste posibilitatea contractarii virusului HIV. Peretii vaginali pot sangera la penetrare, iar la contactul cu sperma, apar o serie de infectii si boli cu transmitere sexuala.

Umiditatea vaginala are rolul ei, dincolo de facilitarea actului sexual. Pe langa prezervativ, lichidele naturale care se produc in zona intima te apara de boli. Asadar, inainte de a face sex e bine sa te gandesti de doua ori daca merita sa te arunci in gura lupului.

Si, nu uita! Foloseste intotdeauna masuri de protectie pentru ca fara acestea, riscul de a contracta boli sexuale creste cu pana la 60%, indiferent cata incredere aveti unul in celalalt si cat de sudata este relatia voastra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Educatie

To Top