Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Ce pericol ascunde berea cu arome

Vanzarile la bere explodeaza! Ca doar e vara si lumea se racoreste! Iar vedeta din acest sezon este berea cu arome, berea cu fructe careia i se face reclama peste tot. Dar, oare cat de sanatoasa este aceasta bere si ce contine ea de fapt?

In primul rand, berea cu arome este nesanatoasa pentru ca este plina de arome si indulcitori, combinatie care da cu ficatul de pamant in prima secunda. Aceasta bere poate duce la riscul aparitiei ficatului gras (sau in termeni ceva mai medicali, a steatozei hepatice).

Mai mult de atat, berea cu fructe nu hidrateaza asa cum se da senzatia, o spune chiar doctorul Mencinicopschi: „Berea este o bautura care contine alcool, iar alcoolul, din contra, duce la deshidratare prin eliminare frecventa de urina, deci si eliminarea apei din organism”.

O sticla de 500 ml de bere aromate ii face cadou organismului tau 215 calorii, cam cat un mic dejun care sa te sature. Insa te opresti tu doar la o sticla de bere cand iesi cu prietenele? Moderatia te tine departe de toate riscurile, chiar si daca iti place sa bei o bere aromata.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top