Connect with us

Revistateo.ro

floare

Astro-FUN

Ce floare ti se potriveste in functie de zodie

Preferi sa primesti un buchet de trandafiri, orhidee sau flori de camp? Afla care sunt florile care ti se potrivesc, conform zodiei.

Afla ce floare te reprezinta, in functie de semnul zodiacal, ca sa stii cu ce sa iti decorezi casa. Este un articl extrem de util pentru barbati: vei merge la sigur cu un buchet de flori potrivit zodiei.

BERBEC

Alegi crizantema. Aceasta floare este naturala, dar ii cucereste pe cei din jur cu gratie. Exact ca tine! Ai incredere in tine si, asemenea albinelor din jurul crizantemei, nici prietenii tai nu pot sta departe de farmecul tau.

CITESTE SI: Ce AMULETA EGIPTEANA se potriveste zodiei tale

TAUR

Macul este perfect pentru tine. Floarea care reprezinta pofta de viata si fragilitatea este asemanatoare cu tine. Esti atenta la detalii si gasesti imediat rezolvari la probleme si te adaptezi usor in orice situatie.

GEMENI

Lavanda este o floare perfecta pentru Gemeni. Este o muza pentru artisti si e considerata o planta extrem de relaxanta. Acelasi efect il ai si tu asupra oamenilor din jur. Esti foarte creativa si iti place sa incerci lucruri noi.

RAC

O floare alba, in special un trandafir alb, defineste Racul. Este o zodie sensibila, cu o intuitie excelenta. La fel ca trandafirul alb, daca esti Rac, firea ta transmite inocenta, caldura si simpatie.

LEU

Vei primi mereu cu placere Floarea-Soarelui. Aceasta te defineste perfect, fiind calda si naturala. Tu esti persoana potrivita atunci cand vine vorba despre provocari. Esti generoasa si iubitoare.

FECIOARA

Fecioara prefera crinii albi, caci sunt pur si eleganti, exact ca aceasta zodie. Daca esti Fecioara stii cat de mult apreciezi perfectiunea, iar aceasta floare este una dintre cele mai frumoase din natura.

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top