Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Ce floare îți poartă noroc primăvara aceasta, în funcție de zodie

Fiecare zodie are grația ei, fiecare nativ are câte un obiect sau o plantă vindecătoare. Află ce floare îți poartă noroc primăvara aceasta, în funcție de zodie.

Ce floare îți poartă noroc în următoarele trei luni:

BERBEC – ZAMBILA: Zambila este o floare grațioasă, la fel ca tine. Nu se oferă cadou în orice moment, pentru că are o însemnătate specială.

TAUR – IASOMIA: Iasomia simbolizează amabilitatea, fericirea, liniștea, armonia pură. Această floare îți va fi o reală amuletă toată primăvara.

GEMENI – GHIOCELUL: Ghiocelul este vestitorul primăverii, iar tu ești de multe ori vestitorul lucrurilor bune. Ghiocelul simbolizează speranța la mai bine, iar tu ești omul care nu își pierde niciodată speranța.

RAC – PANSELUȚA: Panseluța a fost cândva floarea îndrăgostiților. Este o floare care te duce cu gândul la experiențe față de care ai sentimente de melancolie.

LEU – FLOAREA SOARELUI: Floarea soarelui semnifică adorația. Îți place să fii în centrul atenției, să fii prezent peste tot.

FECIOARĂ – TRANDAFIRUL ROȘU: Ai spini, dar ești suav precum un trandafir. Îți plac poveștile cu dragoste pasională deoarece crezi în ele.

BALANȚĂ – IRISUL: Irisul semnifică schimbarea în bine, pentru că tu ești o persoană optimistă, pozitivă.

CITEȘTE ȘI: 5 zodii vor avea o primăvară de senzație

SCORPION – PETUNIA: Petunia simbolizează furia, însă este o furie care provine din nedreptăți. Nu te lași bătut și cauți justiția în tot și în toate.

SĂGETĂTOR – MACUL: Macul înseamnă liniștea, așezarea lucrurilor pe făgașul normal. Ești o persoană care vrea să stea departe de conflicte.

CAPRICORN – GLADIOLA: Gladiola semnifică indiferența. Ești un om extrem de concentrat pe propria ta persoană astfel încât îi ignori de multe ori pe ceilalți.

VĂRSĂTOR – ANEMONA: Anemona simbolizează grijile emoționale, preocupările de natură sentimentală.

PEȘTI – TRANDAFIRUL GALBEN: Știi că galbenul semnifică gelozie, iar tu trăiești cu acest sentiment în relațiile de iubire. Ești o persoană pătimașă, care se dedică trup și suflet oricărei situații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top