Connect with us

Revistateo.ro

sofer

Astro-FUN

Ce fel de sofer esti, in functie de zodie! Cei mai PERICULOSI sunt CAPRICORNII. Vezi cine urmeaza in TOP!

Esti furia la volan ori un sofer prudent? Vezi ce spune zodiacul despre stilul tau de condus si ce masina ti se potriveste!

Pe baza trasaturilor fiecarei zodii si a unui studiu facut de o companie de asigurari, iata ce fel de sofer esti, in functie de semnul tau astral:

BERBEC

Studiile arata ca soferii nascuti in aceasta zodie comit accidente la orele cu trafic aglomerat. Explicatia este simpla: sunt atat de incapatanti, incat vor sa fie primii mereu, lucru care duce la accidente. Daca esti Berbec, stii foarte bine ca esti un sofer priceput, care iubeste un pic cam mult vitaza.

Ti se potriveste o masina sport, puternica, eventual rosie.

TAUR

Taurii risca sa faca accidente dupa-amiaza, conform studiului. Acest lucru se datoreaza nerabdarii si incapatanarii lor, care ii indeamna sa treaca pe rosu. Pentru Taurii, orice strada este un traseu de curse. Totusi, cand este vorba sa mearga alaturi de cineva drag, isi stapaneste pornirile si pune siguranta pe primul loc.

Daca esti Taur, ti se potriveste o masina de familie sigura, care sa il tina toata viata si sa il ajute in gospodarie.

GEMENI

Gemenii au tendinta de a incalca regulile de circulatie si de a conduce agresiv. Daca te numeri printre nativii acestei zodii, risti sa faci un accident in timpul unei depasiri sau cand nu opresti la semnul „STOP”. Noroc ca reactionezi foarte repede.

Pentru Gemeni nu conteaza neaparat masina; e mai important ce ofera ea. Prefera una cu un sistem de sonorizare bun, astfel incat sa se bucure de fiecare moment petrecut la volan.

RAC

Racul trebuie sa fie atent atunci cand ajunge la trecerile de pietoni, unde tinde sa fie putin cam prea grabit. Ii mai place la nebunie sa claxoneze. Uneori fara niciun motiv. Insa, in general, e un sofer de nadejde.

CITESTE SI: Adevarul CRUD despre fiecare zodie. Vezi ce latura ASCUNSA ai!

CITESTE SI: Uite DE CE NU ITI AJUNG BANII, in functie de zodie

Racul va alege o masina nemteasca, de incredere. Va folosi centura de siguranta, va verifica airbag-ul si va plati cu seriozitate asigurarea.

LEU

Leii nu sunt chiar nepriceputi in ale condusului si provoaca putine accidente. Nu se omoara dupa viteza prin oras, din simplul motiv ca ii place sa defileze. La drum liber, insa, calca acceleratia fara grija.

Leul va alege o masina frumoasa, care sa atraga atentia. Ii place confortul, asa ca va face orice ca sa se simta ca acasa, atunci cand conduce.

FECIOARA

Fecioarele nu sunt deloc bune la volan. Doar Capricornul le intrece in topul celor mai periculosi soferi. Nativul in zodia Fecioara va apasa frana din orice motiv, doar pentru ca s-au speriat de o lumina de pe sosea. Insa vor avea mereu centura de siguranta si vor respecta regulile. Din pacate, nu e de ajuns…

Fecioara are nevoie de o masina buna si foarte foarte sigura.

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top