Connect with us

Revistateo.ro

Cati ani traieste fiecare zodie

Astro-FUN

Cati ani traieste fiecare zodie

Cati ani traieste fiecare zodie, calcul si medie facuta de astrologii mari ai planetei.

Cati ani traieste un BERBEC: 84 DE ANI
Cu toate ca traiesc mereu pe picior mare, adica punandu-si viata in pericol la fiecare pas, Berbecii sunt printre cei mai longevivi din zodiac.

Cati ani traieste un TAUR: 79 DE ANI
Viata asezata dar in acelasi timp tumultuoasa ii face persoane care sa fie foarte atente la ceea ce mananca, acesta fiind de fapt secretul longevitatii acestui semn zodiacal.

CITESTE SI: TEST ONLINE – CE DESTIN VEI AVEA?

Cati ani traieste un GEMENI: 77 DE ANI
Daca nu au grija de sanatatea lor, in special de inima, Gemenii au sanse slabe sa atinga varsta de aur. Daca sunt persoane responsabile si asculta sfaturile medicului pot ajunge chiar si pana la 100 de ani.

Cati ani traieste un RAC: 91 DE ANI
Racul traieste mult si bine, cu toate suferintele pe care le poarta in carca. Spiritul sensibil il face sa spere din nou si din nou, asta explicand inaintarea acestuia in varsta.

Cati ani traieste un LEU: 93 DE ANI
Leii spun adesea ca vor sa moara tineri pentru a nu fi o pacoste pentru cei din jur insa sunt cei mai longevivi dintre toate semnele zodiacale, si, culmea, chiar se mentin in forma.

Cati ani traieste un FECIOARA: 77 DE ANI
77 de ani este varsta optimista pe care o poate atinge Fecioara pentru ultima data. Stresul pe care si-l provoaca zilnic, paranoia de care sufera in mod recurent o poate dobori chiar si la 50 de ani.

Cati ani traieste un BALANTA: 92 DE ANI
Balantele traiesc echilibrat si acesta este secretul cu care reusesc in viata de fiecare data. Sportul, mancarea sanatoasa si un dram de nebunie le duc departe.

Cati ani traieste un SCORPION: 66 DE ANI
Scorpionul se consuma foarte mult si mare e mirarea daca depasesc varsta de 65 de ani. Acestia se imbolnavesc pe baza de stres, avand o inima mult prea sensibila la orice li se intampla.

Cati ani traieste un SAGETATOR: 90 DE ANI
Sagetatorii nu se dau batuti in fata niciunui obstacol si reusesc sa se adune intr-un mod care atrage invidia celor din jur. Sunt greu incercati de viata dar mereu fac fata situatiilor insolite.

Cati ani traieste un CAPRICORN: 81 DE ANI
Capricornii ajung sa se moleseasca odata cu trecerea timpului. Isi pierd acea priza care i-a tinut odinioara in viata si se sting incet, in lumea ideilor.

Cati ani traieste un VARSATOR: 86 DE ANI
Varsatorii isi schimb foarte des stilul de viata si asta poate fi riscant pentru sanatatea lor pe termen lung. Cu toate acestea, fenteaza mereu moartea, parca avand un pact cu viata.

Cati ani traieste un PESTI: 75 DE ANI
Pestii traiesc intr-o viata cat alte persoane in 10, totul la extrem. Le place sa iubeasca cu intensitate dar si atunci cand urasc, trebuie sa te feresti de ei.

2 Comments

2 Comments

  1. ORBESTEANU

    2016-11-07T16:11:48+02:00 at 2016-11-07T16:11:48+02:00

    Aiureli si minciuni ,cineva sta sa inventeze numai minciuni , spre exemplu cunosc 12 personae in zodiac gemeni , (colegi, rude din familie ,prieteni si vecini care au deposit de mult varsta de 60 si 70 de ani .Chiar nu cunosc pe nimeni care sa fi murit la 47 ani , din aceasta zodie , asa ca nu mai scrieti prostii

  2. gigi

    2018-03-13T19:20:50+02:00 at 2018-03-13T19:20:50+02:00

    Tampenii peste tampenii…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top