Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop anual

Cand se vor afla planetele in faza retrograda in 2016 si care sunt amenintarile acestora

Sunt perioade in an cand planetele merg in sens invers, adica ‘se retrag’. Toti cei care ati auzit de Mercur retrograd (sau orice alta planeta) stiti ca nu e de bine. Afla in ce perioade din 2016 vor fi planetele in faza retrograda si ce se va intampla.

Miscarea retrograda este o miscare in sens invers. Observatorii astronomici au senzatia ca planetele o iau inapoi si asta din cauza diferentei de viteza a deplasarii. Fiecare planeta guverneaza anumite domenii in astrologie, iar retrogradarea acestora aduce mari napaste.

Iata care sunt perioadele de retrogradare din 2016:

MERCUR RETROGRAD intre 5 si 26 ianuarie, 28 aprilie si 2 mai, 30 august si 22 septembrie, 19 decembrie 2016 si 8 ianuarie 2017;
VENUS RETROGRAD – Surpriza, nu are nicio perioada de retrogradare in anul 2016;
MARTE RETROGRAD – 17 aprilie – 30 iunie;
JUPITER RETROGRAD – 8 ianuarie – 9 mai;
SATURN RETROGRAD – 25 martie – 13 august;
URANUS RETROGRAD – 30 iulie – 29 decembrie;
NEPTUN RETROGRAD – 13 iunie – 20 noiembrie;
PLUTON RETROGRAD – 18 aprilie – 26 septembrie.

De ce trebuie sa tii cont cand e:

MERCUR RETROGRAD

Aceasta planeta este responsabila cu tot ce inseamna comunicare, conexiuni, orice element care lucreaza cu informatia. Mercur se pune ca un zid in calea comunicarii, caci informatiile (pana si cele mai banale) sunt greu de receptionat.

CITESTE SI: Horoscop Mariana Cojocaru 2016

CITESTE SI: 6 trucuri psihologice pentru ca anul 2016 sa fie mai usor pentru toti

In aceasta perioada se recomanda a face curatenie (atat sufleteasca, dar mai ales in casa – pentru a elimina energiile negative -), a te desparti de persoanele de care pana acum ti-a fost greu sa o faci si a creiona noi proiecte de viitor.

MARTE RETROGRAD

Desi lumea se sperie de Mercur retrograd, Marte este mult mai periculos. Aceasta planeta aduce discutii aprinse, batalii, scandaluri uriase, evenimente nefaste, caci este planeta Razboiului.

Marte afecteaza inclusiv energia sexuala dintre parteneri si sadeste despartiri acolo unde nu te astepti. Este recomandat sa te relaxezi, sa iti dai demisia de la locul de munca daca acesta iti face rau ori sa reincepi sa faci sport.

JUPITER RETROGRAD

Acest gigant al Sistemului Solar este responsabil de tot ce inseamna imaginea proprie in societate. Jupiter trezeste copilul din noi, adolescentul vesnic rebel, omul care cheltuie nesabuit.

Asadar, sectorul financiar este de departe cel mai afectat. Este bine sa iti finalizezi studiile neterminate ori sa te apuci de invatat sau sa pleci intr-o calatorie pentru detasare totala.

SATURN RETROGRAD

Saturn se ocupa de treburile administrative si legislative. Toate procesele birocratice devin mai lente in perioada cu Saturn in retrogradare. Este esential sa iti reevaluezi trecutul si se recomanda sa sa iti cauti noi puncte de sprijin, fie ca sunt in activitati sau persoane.

URANUS RETROGRAD

Uranus se ocupa de domeniul stiintei, tehnologia de varf, evenimente neasteptate. Descoperirile stiintifice sunt favorizate de Uranus retrograd, iar in intervalul respectiv au loc schimbari fulgeratoare (schimbari de guverne, de paradigme sociale, posibile revolte de strada). Este recomandat sa iti schimbi viata in mod radical.

NEPTUN RETROGRAD

Neptun se ocupa de misterul care ne guverneaza vietile. Tot ce e necunoscut si imaterial intra sub protectia lui Neptun. In aceasta perioada suntem foarte usori de influentat si alegem sa credem informatii neverificate ori chiar adoptam pozitii extremiste, dand crezare teoriilor conspirative etc. Este recomandat sa mergi la psihanalist daca esti in depresie sau sa citesti literatura spirituala.

PLUTON RETROGRAD

Pluton se ocupa de structurile de forta, de criminalitate, de activitatile colective. Creste lipsa de autostima si oamenii devin mai insensibili fata de cei din jur. Se recomanda iertarea celor din jur si analizarea la sange a vietii noastre.

Sursa foto: nerdunderground.net

1 Comment

1 Comment

  1. Mihai Gabriela

    2016-01-16T07:10:50+02:00 at 2016-01-16T07:10:50+02:00

    Cate va fii soarta mea de akum inkolo si sanatatea ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top