Connect with us

Revistateo.ro

Călin Geambașu a făcut dezvăluiri despre moartea Mălinei Olinescu

Internet

Călin Geambașu a făcut dezvăluiri despre moartea Mălinei Olinescu

Potrivit lui Călin Geambașu, Mălina Olinescu și-a pus capăt zilelor dintr-un anumit motiv. Se pare că avea o singură problemă din cauza căreia a decis să își pună capăt zilelor. Mai jos vei găsi declarația incredibilă și dezvăluiri incredibile despre acest subiect.

Care este adevăratul motiv pentru care Mălina Olinescu s-a sinucis, potrivit lui Călin Geambașu

În cadrul unei emisiuni, Călin Geambașu, fostul coleg de scenă al Mălinei Olinescu, a făcut dezvăluiri incredibile despre motivul pentru care Mălina a decis să își pună capăt zilelor.

„Avea decepții pe plan sentimental, fiindcă în rest îi mergea peste medie. Era foarte, foarte sensibilă legat de relationarile pe plan intim. Ea își dorea idealul. Ea nu voia să încerce mulți parteneri, ea voia să aibă un partener și ăla să fie al ei. Au apărut elemente în următoarele 2-3 zile de care nu aveam habar. Întâlniri programate a două zi, mesaje pe care nu le-a prezentat poliția”, a declarat Călin Geambașu.

https://teotrandafir.com/stirile-zilei/radu-ille-probleme-de-sanatate-189102/

”La IML avea echivalentul a două beri și a două pastile de calmare. Probabil a avut o ceartă cu iubitul și a luat cele două pastile să se liniștească. în concluzia lor: în urma acestui amestec e posibil să fi confundat patul cu balconul, pentru că acele pastile sunt halucinogene. De aceea probabil erau și papuceii de casă: stângul și dreptul și Mălina a dispărut după o balustradă”, a continuat Călin Geambașu.

Mama Mălinei Olinescu, la spital

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu, a ajuns la spital. Cunoscuta artistă are serioase probleme de sănătate, informează site-urile mondene.

Femeia are probleme la șold motiv pentru care va fi operată. „Da, într-adevar, nu ma simt deloc bine, nu pot vorbi foarte mult. De aceea nu am venit nici la lansarea cartii lui Octavian Ursulescu despre Titus Munteanu. Va rog sa ma intelegeti”, a declarat Doina Spătaru pentru click.ro. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

1 Comment

1 Comment

  1. marina

    2018-07-06T16:31:33+03:00 at 2018-07-06T16:31:33+03:00

    calin geambasu prin modul cum actioneaza si prin ceeace debiteaza lasa impresia ca nu este sanatos sin punct de vedere mintal – cum sa afirmi ca malina este sora lui adica taica-sau a avut o relatie cu doina spataru ; sant actori vechi care mai sant in viata si la cunoscut pe actorul boris olinescu – malina este copia fidela a lui boris adica a tatului ei – nas gura formatul fetei poate sa difere cul.ochilor – boris avea ochi albastri , era un barbat f.f.frumos si prezentabi l in teatru din iasi unde a fost f.multi ani pana s-a cunoscut si casatorit cu doina eera june prim – deci calin geambasu casre sigur nu l-a cunoscut pe boris ( decedase intr-un accident cand fetele erau micute) vorbeste numai prostii probabil ca este ahtiat sa-si faca prezenta [e sticla sa mai ia niste bani si calca pe cadavre si pe sufletul asltora improscand cu noroi numai sa se faca cunoscut, ar trebui sa mearga la un psihiatru – rusine sa-i fie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Internet

To Top