Connect with us

Revistateo.ro

5 cadouri pe care sa NU le faci iubitei tale niciodata

Stil de viata

5 cadouri pe care sa NU le faci iubitei tale niciodata

Alegerea unui cadou pentru o femeie este un lucru extrem de dificil, iar multi barbati trec prin chinuri pana cumpara ceva.

Iar cum sarbatorile se apropie cu repeziciune, trebuie sa stii ce cadouri nu vrea o femeie de la iubitul sau, niciodata.

Chiar daca ai impresia ca iti cunosti partenera foarte bine, s-ar putea sa gresesti atunci cand pleci la cumparaturi.

Unele femei pot da semnale subtile ca isi doresc un lucru sau altul, iar tu poti fi atenta la aceste lucruri.

Daca vrei sa nu o dezamagesti si sa ii transformi sarbatorile intr-un fiasco, iata ce nu trebuie sa ii cumperi.

1. Parfum. In cazul in care nu stii ce parfumuri ii plac, nu te hazarda sa faci aceasta alegere. Poate fi extrem de scump parfumul pe care vrei sa i-l iei, ca ei nu ii va placea.

In cazul in care parfumul preferat tocmai i se termina, atunci ai putea sa il cumperi. Altfel, evita aceasta cumparatura.

5 cadouri pe care sa NU le faci iubitei tale niciodata. Evita-le, cu desavarsire

2. Haine. Greutatea este un subiect delicat pentru o femeie. Daca te duci la ea cu un articol care nu ii vine, atunci ii vei strica ziua. Fa tot posibilul sa pastrezi chitantele, ca sa le poata returna, in cazul in careai gresit masura ori culoare.

3. Animale de companie. Se afla in lista de cadouri pe care sa nu le faci iubitei niciodata. Chiar daca ea iti spune ca iubeste animalele, de la a le iubi si pana la a avea grija de ele este cale lunga. In cazul in care stii ca strange bani pentru un anumit animal de companie, poti sa i-l cumperi.

4. Cardurile de cumparaturi. Pot parea cea mai sigura alegere, insa nu e deloc asa. Ii arati ca nu stii nimic despre ea si ca nu ti-a pasat prea mult. Straduieste-te mai mult.

Citeste si: Vedetele poarta palton leopard. Tu cu ce l-ai combina?
5.Produse pentru baie. Desi o stii o impatimita a bailor lungi, cu siguranta ca are deja un dulap intreg cu astfel de produse. De asemenea, are si mame si bunici care ii fac aceste cadouri.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top