Connect with us

Revistateo.ro

Astrologie Horoscopul iubirii karmice

Astro-FUN

Astrologie: Horoscopul iubirii karmice

O relatie atat de intensa ca cea karmica te poate osteni uneori si te poate face sa te simti lipsit de vlaga. O relatie karmica nu este intotdeauna legata de marea iubire, nu e vorba mereu despre sufletul pereche oricat de mult ne-am dori uneori. Aceasta este legata de relatiile amoroase pe care fiecare le-a avut in vietile anterioare si care unele au fost reusite altele mai putin, lasand in urma totusi o conexiune care atrage persoanele respective ca un magnet timp de mai multe vieti, pana ce toate lucrurile sunt spuse si puse la locul lor.

Iubirea karmica ti se intampla pentru ca ai o datorie dintr-o viata anterioara fata de partener sau deoarece trebuie sa inveti o lectie in viata, asta ca sa nu te impovarezi cu datorii karmice si in urmatoarea viata.

Citeste si: Horoscop sexual septembrie 2016 – toamna infidelitatilor

Energia dintre doua suflete trebuie curatata pentru ca fiecare sa-si continue nestingherit misiunea si sa poata fi cu adevarat fericit alaturi de altcineva. Daca cineva are numai relatii nepotrivite este posibil sa fie din cauza faptului ca nu este inca pregatit pentru a-si atinge intregul potential si se teme sa fie singur sau ca daca iese din relatia actuala va fi mereu singur.

HOROSCOPUL DRAGOSTEI KARMICE BERBEC

Berbecii cu datorii karmice sunt de obicei atleti, razboinici, inventatori sau chiar grecii antici si luptatoarele amazoniene, care aspirau la independenta, libertate si dialoguri impresionante. Femeile au cel mai mult de suferit cand incearca sa isi gaseasca echilibrul. Iar cei care au dureri de cap cronice descopere ca daca fac regulat exercitii fizice le circula mai bine sangele si problemele le sunt rezolvate mult mai usor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top