Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Bălan, reacție neașteptată după ce a aflat că fostul ei iubit, Keo, va deveni tată.

Star

Andreea Bălan, prima reacție după ce Keo va deveni tată: „De multe ori e bine să taci”

Andreea Bălan a oferit primele declarații după ce fostul ei iubit, Keo, va deveni tată. Între cei doi a fost o poveste de dragoste care a durat mai bine de opt ani. În urmă cu trei ani, cei doi au decis să pună punct relației și fiecare a luat-o pe drumul său.

Cântăreața este fericită și împlinită alături de soțul ei George, căruia i-a dăruit o minunăție de fetiță.

Andreea Bălan, prima reacție după ce Keo va deveni tată

Artista spune că nu înțelege de ce numele lor încă sunt legate. Ea nu a dorit să-i transmită un mesaj fostului ei iubit.

„Copiii sunt binevenţi întotdeauna. Nu (n.r. mesaj pentru Keo). Drumurile noastre s-au separat acum trei ani. A trecut foarte mult timp de atunci. Nu înţeleg de ce numele noastre sunt încă legate, au trecut foarte mulţi ani.

Au trecut trei ani. Eu am o familie. Era firesc ca fiecare să îşi dorească un copil, o familie. A fost urât, frumos, a trecut. Numele noastre nu ar mai trebui să fie legate. De multe ori e bine să taci. Tăcerea e de aur”, a spus Andreea Bălan pentru antena stars.

Andreea Bălan a acordat un interviu în urmă cu doi ani, în care a vorbit despre despărțirea de keo.

„Mă frustrez că sunt întrebată mai despre viaţă personală decât despre carieră. Pe oameni îi interesează mai multe despre viaţa personală. Nu vreau să o numesc trauma perioada aia. Absolut tot ce am declarat despre viaţă personală s-a întors împotriva mea.

A trecut un an, se zice că timp de un an trebuie să porţi doliu, şi după o despărţire, dar şi după alte lucruri mai tragice. Cred că am suferit mult pentru că nu ştiam să mă iubesc pe mine şi am oferit tot sufletul meu pe tavă, fără să păstrez nimic pentru mine. Mi-am dat seama că problema era la el, eu am aveam alt gen de probleme.

Sunt foarte diferită, am evoluat foarte mult. Am citit foarte multe cărţi de dezvoltare personală. În ultimul an, am învăţat că dacă nu te iubeşti pe tine, nu poţi să te cunoşti cu adevărat. Secretul constă în a te cunoaşte pe tine însuţi. Eu am suferit atât de mult pentru că nu ştiam să mă iubesc pe mine. Altfel nu ştii să îl iubeşti pe cel de lângă tin.”, a dezvăluit Andreea Bălan la Antena Stars.

Recomandare: Keo și Misty vor deveni părinți. Ce au declarat cei doi

Keo și Misty vor deveni părinți. Cei doi artiști sunt împreună de aproximativ 3 ani, însă nu au vorbit de la început despre relația lor. Cei doi au ținut primele pagini ale ziarelor, mai ales că zvonul că formează un cuplu a apărut în pericoada în care Keo avea o relație cu Andreea Bălan.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan, cea mai bună cură de slăbire: „Cred că sunt mai slabă cu un kg mereu”

Deși se iubesc de mai multă vreme, la începutul acestui an, Keo și Misty au vorbit despre relația lor.

“Suntem un cuplu fericit si ne dorim si o implinire, iar aceea ar fi cu siguranta un copil”, spunea Keo.

“Sunt prezenta la toate evenimentele importante din viata lui, el din viata mea. Ne dorim un copil, este adevarat, dar nu stiu acum daca se va intampla peste un an, peste doi, sau peste zece! Nu ne programam lucrurile acestea.

Avem foarte multe proiecte, ne dorim sa le ducem la bun sfarsit, dar nu ne vedem in viitor fara o familie si fara copii. Ma bucur de viata pe care o am si de tot ce Dumnezeu mi-a dat. Sunt o persoana foarte fericita si foarte pozitiva”, a declarat Misty.

Keo și Misty vor deveni părinți
La scurt timp după aceste declarații, dorința lor s-a împlinit.

La cateva luni de la declaratiile facute, vine acum si bomba!!! Surse din preajma celor doi sustin ca Misty este insarcinata si, supriza, va naste in curand!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top