Connect with us

Revistateo.ro

Daca ai puncte rosii pe piele, atunci ar trebui sa cunosti anumite informatii legate de acestea. Insa, inainte de toate, nu intra in panica.

Sanatate

Ai puncte rosii pe piele? Iata ce ar trebui sa stii

Daca observi ca ai puncte rosii pe piele, atunci trebuie sa stii anumite lucruri in legatura cu acestea. Inainte de toate, incearca sa nu intri in panica si sa nu te gandesti la boli incurabile. Afla ce reprezinta acestea si ce trebuie sa faci daca observi ca ai si tu pe piele astfel de puncte rosii.

Ce trebuie sa stii daca ai puncte rosii pe piele

Angioamele sunt mici tumori benigne formate din vase de sange. Exista doua motive principale pentru care apar.

1. Varsta. Multe persoane dezvolta angioame, de regula, dupa varsta de 30 de ani. Apar ca niste alunite mici. De obicei apar pe brate, pe umeri, dar si in alte zone ale corpului. Apar ca urmare a schimbarii vaselor de sange si a schimbarilor prin care trece pielea de-a lungul timpului.

2. Probleme de sanatate sau stil de viata nesanatos. Daca arata precum niste puncte foarte mici, atunci ar putea fi un indiciu ca ai probleme la nivelul ficatului, rinichilor, ori ai probleme homonale.

Daca observi ca un angiom si-a schimbat brusc forma, culoarea sau a inceput sa sangereze, este bine sa mergi la medic pentru a afla despre ce este vorba. Insa, nu intra in panica. Angioamele nu sunt mereu un motiv de ingrijorare, spun specialistii. Dar, pentru a te asigura ca totul este in regula, incearca sa mergi la medic si sa ii vorbesti despre aceste probleme.

Pentru a te asigura ca astfel de puncte rosii nu iti apar pe piele, incearca sa respecti cateva reguli simple. In primul rand, trebuie sa ai o alimentatie sanatoasa si un stil de viata santos. Bea apa si sucuri naturale, consuma fructe si legume proaspete. De asemenea, nu uita de grasimile sanatoase. Incearca sa incluzi in alimentatia ta avocado si ulei de masline. Aceste reguli simple te vor ajuta sa iti mentii pielea sanatoasa si tanara pentru mai mult timp.

Articole pe aceeasi tema:

Obiceiurile de zi cu zi care ne imbatranesc pielea

Cum iti distrugi pielea fara sa stii? Anumite obiceiuri pe care le ai sunt nocive pentru piele

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top