Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Afla ce zodie esti in HOROSCOPUL GETO-DACIC

Stramosii nostri aveau propriul zodiac, creat in functie de ziua saptamanii in care au venit pe lume. Afla ce zodie esti in horoscopul geto-dacic.

DACA TE-AI NASCUT:

LUNI – esti in zodia DYONISOS

Esti o persoana extrem de vesela si optimista aproape tot timpul. Esti o persoana afectuoasa si sadesti in jurul tau numai iubire. Apreciezi frumosul si stai departe de barfa, scandaluri si intrigi. Esti o persoana justitiara si folosesti numai arme curate pentru a face dreptate.

MARTI – esti in zodia PLEISTOROS

Te protejeaza zeul Pleistoros, cunoscut pentru pofta sa de razbunare. Esti o persoana razboinica (ziua de marti sta si sub semnul razboinicului Marte). Esti o persoana extrem de puternica, eficienta in elaborarea unor strategii care sa ii dea peste cap pe toti cei care iti intind capcane.

CITESTE SI: Află ce zodie eşti în horoscopul spaniol şi ce spune aceasta despre tine

CITESTE SI: Tu stii ce zodie esti in HOROSCOPUL TOTEMIC? Vezi aici tot zodiacul

MIERCURI – esti in zodia DERZELAS

Esti zeul sanatatii, un om preocupat pana la cele mai mici detalii de un stil de viata sanatos. Esti o persoana credincioasa si te deranjeaza foarte tare persoanele clevetitoare, oamenii care cauta mereu discordie sau se rezuma la a destabiliza armonia universului tau launtric.

JOI – esti in zodia SABAZIOS

Conform mitologiei geto-dacilor, esti o divinitate subpamanteana recunoscuta ca Marele Eliberator. Esti omul care atunci cand apare in peisaj se face lumina, totul capata sens. Multa lume te invidiaza pentru capacitatea ta de analiza si introspectie, pentru determinarea cu care infrunti problemele in viata.

VINERI – esti in zodia BENDIS

Esti o zeitate a Lunii si a padurii, protectoarea familiei, casniciei si maternitatii. Esti o persoana traditionalista si crezi foarte mult in valorile spirituale care au rezistat de-a lungul veacurilor.

Nu esti deloc incantat de tendintele vietii moderne deoarece crezi ca lumea se pierde alergand dupa fluturi, dupa iluzii si are nevoie de stabilitate, de repere morale, de siguranta.

SAMBATA – esti in zodia GEBELEIZIS

Esti o persoana iute la manie, asta si din cauza influentei de necontrolat a planetei Saturn, guvernatorul zilei de sambata. Ii coplesesti pe cei din jur cu simpla ta prezenta.

DUMINICA – esti in zodia ZAMOLXIS

Esti o persoana solara, uneori imprevizibila, dar plina de surprize. Nu iti dezvalui calitatile din prima, dar atunci cand acestea ies la iveala cuceresti pe oricine fara macar sa iti propui asta.

Sursa foto: Shutterstock

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top