Connect with us

Revistateo.ro

5 zodii care nu se pricep DELOC la gătit

Horoscop

5 zodii care nu se pricep DELOC la gătit

1. LEU
Leii improvizează excesiv de mult în bucătărie fapt care ori condimentează prea mult mâncarea, ori o lasă fără gust. Leilor nu le place să gătească și atunci când o fac o fac mai degrabă ca pe un experiment sau pentru că au o foame teribilă. Dorind să fie mereu în centrul atenției, vor avea grijă să prepare ceva simplu dar designul în farfurie va fi mai sofisticat să dea impresia de persoană care se pricepe la gătit.

2. FECIOARĂ
De Fecioare nu se leagă deloc cratița. Mai degrabă critică felurile de mâncare decât să pună osul la treabă. În afară de omlete și alte lucruri ușor de făcut, Fecioarele nu se încumetă la frământat aluaturi sau pus doi morcovi și o ceapă într-o ciorbă.

3. TAUR
Taurii mai degrabă mănâncă decât să le facă celorlalți de mâncare. Și asta deoarece firea lor extrem de detașată îi detașează inclusiv față de bucătărie. Specialitatea numărul unu a taurilor este laptele cu cacao, întrucât nu au mari bătăi de cap atunci când îl prepară.

4. RAC
Persoanele născute în zodia Rac vor face mâncare doar dacă există presiune din partea familiei. Acestea nu suportă să stea în bucătărie fapt pentru care, din cauza stresului și a frustrării, vor strica gustul mâncării. Nativii din această zodie preferă să ajute în bucătărie la curățat cartofi sau la pus sare și piper decât la a pune în aplicare rețete care necesită ceva efort și mai multă implicare.

5. GEMENI
Să te ferească Sfântul să îți gătească un Geamăn! Ori e prea sărată mâncare, ori prea acrișoară, ori prea amară, ori nu are niciun gust. Gemenii preferă mai degrabă să cumpere mâncare gata făcută și să se laude cu ea, deoarece aceste semne zodiacale consideră o rușine a nu ști găti, chiar dacă ele nu excelează la acest capitol. Punctul forte ale Gemenilor rămâne totuși dorința de a învăța și a exersa cum stă treaba prin bucătărie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top