Connect with us

Revistateo.ro

dimineata

Stil de viata

5 TRUCURI WOW ca trezitul dimineata sa devina O PLACERE

Daca deja trezitul dimineata este o corvoada, odata cu venirea noului anotimp, lucrurile vor sta si mai rau. Iata ce e de facut, pentru a te trezi de placere!

Daca e sa fim corecti, nimanui nu ii place, cu adevarat, sa se trezeasca dimineata. Nimeni nu iese din pat aranjata perfect si gata sa cucereasca lumea, ca in filme. INSA, putem sa apelam la cateva trucuri care sa ne faca dimineata mai usoara si sa incepem ziua intr-un mod mai placut.

CITESTE SI: 6 alimente pe care nu e bine sa le consumi dimineata. Micul dejun nu va mai arata niciodata la fel

CITESTE SI: Uite ce se intampla cu organismul tau daca mananci HREAN in fiecare dimineata

1. Stabileste-ti un scop

Daca nu te motiveaza sa te trezesti la 7 ca sa te duci la munca, ofera-ti o alta perspectiva. Ai timp sa bei un ceai sau cafeaua preferata? Sau poate sa faci cateva exercitii fizice ori sa citesti cateva pagini dintr-o carte? Daca incepi ziua cu ceva care iti va face placere, acela este scopul pe care sa il fixezi. Batem pariu ca te vei trezi cu zambetul pe buze?

2. Ofera-ti toate conditiile

Daca te odihnesti bine, te trezesti usor. Asigura-te ca dormi intr-o camera racoroasa, pe un pat comod, cu o perna care sa iti asigure pozitia corecta pentru coloana. Daca iti face placere sa ai o lumina de veghe sau o aroma preferata in camera, foloseste-le! Cu alte cuvinte, fa orice e nevoie, pentru a te simti confortabil. Aseaza in raza ta vizuala un tablou cu un citat motivational, care sa te inspire sa o iei de la capat in fiecare zi!

3. Trezeste-te la aceeasi ora, cu o alarma care sa iti faca placere

Organismul este precum o masinarie, are nevoie de un ritm pe care sa il urmeze. Daca vrei sa te trezesti linistita, obisnuieste-te sa o faci la aceeasi ora. Foloseste o melodie care sa iti faca placere, care te face sa te dezmeticesti si, de ce nu, sa dansezi putin.

CITESTE SI: Adauga un OU CRUD la cafeaua de dimineata. Rezultatul este INCREDIBIL!

CITESTE SI: Urmeaza aceste sfaturi in fiecare dimineata si vei arata mult mai bine!

4. Bea apa cu lamaie

E buna pentru sanatate, e buna pentru trezit. Te revigoreaza si iti da energia de care ai nevoie in primele minute ale diminetii. Ai nevoie de hidratare si de vitamine, pentru un start bun.

5. Recompenseaza-te

Functioneaza pentru copii si sigur te va ajuta si pe tine. Gandeste-te de seara ce iti doresti: sa porti tinuta preferata, sa iei un mic dejun copios, sa iti cumperi o carte? Acel premiu il vei primi doar daca te trezesti la timp, fara cele 10 minute de leneveala (care nu iti fac decat rau!). Vei sari din pat, a doua zi!

Sursa foto: lifehack.org

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top