Connect with us

Revistateo.ro

5 mituri despre Black Friday

Stil de viata

5 mituri despre Black Friday

Febra reducerilor ne cuprinde pe toți însă nu toată lumea știe cum să îi facă față. Începând de azi și până pe 28 noiembrie, se anunță mai multe zile cu reduceri mari în aproape toate magazinele din România. Legat de ziua de Black Friday sau Black Week există câteva mituri și anume:

REDUCERI BLACK FRIDAY 2014

STATUL LA COADĂ TE AJUTĂ
NU este necesar să stai la coadă neapărat de la prima oră a dimineții pentru a pune mâna pe cele mai bune oferte. Anumite produse e posibil să fie scoase la raft abia de la miezul zilei sau spre seară, când vin cei mai mulți clienți fideli ai magazinului respectiv. În plus de asta, poți să-ți achiziționezi produsele și prin cumpărăturile online, unde, nu trebuie să stai la coadă însă roagă-te să nu cadă serverele magazinelor!

OFERTE DOAR DIN RECLAME
Nu te culca pe o ureche. Acesta este un alt mit cum că singurele oferte de la Black Friday sunt doar cele pe care le vezi în reclame. Nu e tocmai așa. Cei mai mulți retaileri își țin secret ofertele lor tocmai pentru ca clienții fideli să le descopere mergând în magazine.

CITEȘTE ȘI: CE REDUCERI ARE FLANCO LA BLACK FRIDAY ANUL ACESTA

NU E OBLIGATORIU SĂ TE DEPLASEZI LA MAGAZIN
Cele mai multe magazine au valabile aceleași oferte și în varianta online, de unde vă puteți achiziționa tot ce vă doriți, iar transportul este gratuit. Gândește-te că pentru a merge la magazin, dacă mergi cu mașina personală dai bani pe benzină, iar dacă nu ai mașină, orice transport te costă, tur-retur.

BLACK FRIDAY E DOAR O ZI, ȘI E ÎMBULZEALĂ
Acesta este un mit asupra căruia nu merită să insistăm prea mult mai ales că deja se știe că Black Friday poate continua câteva zile bune, uneori chiar o săptămână.

E PERICULOS SĂ FACI SHOPPING DE BLACK FRIDAY
Multe persoane se gândesc că de Black Friday e mai bine să stai acasă. Un alt mit este cel potrivit căruia retailerii își scot produsele proaste la prețuri mici sau cele care nu s-au vândut tot anul. Acest lucru e fals. Întreabă-ți doar prietenii dacă regretă că și-au cumpărat o tabletă funcțională mai ieftin decât în restul anului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top