Connect with us

Revistateo.ro

deprimat

Stil de viata

4 semne ca animalutul tau de companie ESTE DEPRIMAT

La fel ca si oamenii, animalutele sunt afectate de anumite stari emotionale. Te-ai fi gandit ca pisica sau catelul tau pot fi deprimati? Iata care sunt semnele!

Orice schimbare a intervenit in viata voastra sau anumite afectiuni de care sufera il poate duce pe animalutul tau de companie intr-o stare de depresie. Imediat ce detectezi semnele ca ar fi deprimat, ia masuri pentru ca patrupedul tau sa nu mai sufere.

Fie ca este vorba de caine sau de pisica, trebuie sa tii cont ca aceste necuvantatoare sunt extrem de atasate de stapani si este normal ca, din cand in cand, sa treaca si prin stari mai neplacute.

Simptomele depresiei la caini sau pisici sunt similare cu cele ale animalelor: sunt apatici, inactivi si isi schimba obiceiurile de somn. Fie vei observa un somn agitat, fie vei remarca faptul ca animalutul tau sufera de insomnii, in ambele cazuri este clar ca este deprimat.

CITESTE SI: VIDEO EMOTIONANT: Reactia unui caine care a fost regasit de stapan dupa 9 ani de zile

CITESTE SI: Crezi că eşti pregătit pentru o pisică?

Daca observi ca nu mai este la fel de sociabil si prefera sa stea izolat, ori ca nu are nicio dorinta sa se mai joace, e bine sa incerci sa inlaturi starea de depresie. Daca, dimpotriva, este agresiv de nici macar nu il mai recunosti, este alt semn ca patrupedul tau este suparat.

In cazul in care refuza sa manance, ai grija sa nu ii fie afectata sanatatea.

MERGI URGENT LA VETERINAR! Aceasta stare poate fi cauzata si de o afectiune, iar necuvantatorul, neintelegand ce se intampla cu ele, intra in depresie. Alte cauze ar putea fi caldura excesiva sau anumite schimbari in familia voastra: v-ati mutat sau ati adus pe lume un copil.

CITESTE SI: FOTO: Ce a făcut stăpânul acestui labrador cu câinele său după ce a aflat că mai are puține zile de trăit

CITESTE SI: VIDEO: Povestea oitei care se crede caine te va face sa razi toata ziua!

Sursa foto: lebar.in

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top