Connect with us

Revistateo.ro

3 secrete ale fericirii de la cel mai fericit om din lume

Stil de viata

3 secrete ale fericirii de la cel mai fericit om din lume

CEL MAI FERICIT OM DIN LUME. Matthieu Ricard este considerat cel mai fericit om din lume. Barbatul este un calugar buddhist si a descoperit aceasta religie cautand raspunsuri la nefericirile din viata sa.

Matthieu este un francez care a imbratisat buddhismul si s-a remarcat printr-o serie de carti care abordeaza fericirea.

Fotograful si autorul unor opere de arta care vin in sprijinul oamenilor ce isi cauta sensul in viata sustine ca fericirea tine cont de doar 3 lucruri:

1. NU TE GANDI DOAR LA TINE

Daca toate gandurile pe care le ai se invart in jurul propriei tale persoane, la un moment dat vei obosi. Vorbim aici atat de aspectele pozitive abordate cat si de cele negative, pesimiste.

Ce le aduce FERICIREA ZODIILOR

10 citate bine de stiut de la BUDDHA

Priveste lumea cu toate dedesubturile ei, incearca sa ramai fascinat iar si iar de ceea ce se intampla in jurul tau. A privi lumea cu ochi de copil este prima cheie de acces la portile fericirii. Trebuie sa fii prietenos cu oamenii, insa ai grija sa nu ti se urce toti in cap. Si bunavointa are niste limite.

2. ANTRENEAZA-TI MINTEA

Asa cum cei care castiga cursele de maraton fac antrenamente serioase pentru a ajunge cu bine la finalul traseului, si mintea ta are nevoie de exercitiu permanent.

Fericirea poate fi atinsa numai daca tinem cont de trei lucruri: bunatate, atentie si echilibru emotional. Unul din modurile in care poti atinge echilibrul este citind, caci lectura iti descatuseaza mintea de toate problemele de zi cu zi si te face sa reflectezi altfel asupra vietii.

3. GANDESTE-TE MEREU LA CEVA POZITIV

Fa asta cel putin o data pe zi. Rezerva-ti 15 minute periodic pentru a reflecta asupra lucrurilor bune care ti s-au intamplat in ultimele 24 de ore.

Gandeste-te tot timpul la partea buna a lucrurilor si nu te distrage de la asta niciodata. In momentul in care vei permite vibratiilor pozitive sa vina la tine te vei simti mai usurat si mai plin de viata.

Sursa foto: Youtube

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top