Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

10 rețete făcute acasă pentru eliminarea mirosului vaginal neplăcut

10 rețete făcute acasă pentru eliminarea mirosului vaginal neplăcut:

1. Infuzia de schinduf (denumit și fân grecesc) te ajută să scapi de transpirația urât mirositoare din zona intimă, Schinduful sub formă de ceai detoxifiază și protejează corpul de infecții.

2. Iaurtul este unul din alimentele cele mai des folosite de femei pentru curățarea vaginului și eliminarea mirosului neplăcut. Poți aplica iaurtul cu o compresă fină asupra zonei genitale.

CITEȘTE ȘI: 5 ALIMENTE CARE EVITĂ INFECȚIILE VAGINALE
3. Spală-ți organul genital cu usturoi. Substanțele antioxidante din usturoi țin infecțiile la o parte, infecții care se dezvoltă mai ales în perioada verii, pe timp de caniculă.

4. Aplică direct în zona vaginală oțet din cidru de mere. Vezi aici una din cele mai bune rețete de oțet din cidru de mere.

5. Ulei din arbore de ceai verde. Aplică 3-4 lingurițe de ulei din acest arbore magnific în zona genitală pentru păstrarea curată a acelei părți a corpului.

6. Introdu în cadă, în apa în care te speli, 2 pliculețe de bicarbonat de sodiu și stai așa timp de 10 minute.

7. Spală-te în zona vaginală cu suc natural de coacăze sau pune câțiva stropi de suc de coacăze în apa în care faci baie.

8. Spală-ți zona intimă cu suc proaspăt din fructul pasiunii sau din rodii.

9. Fă o pastă din suc de agrișe și două linguri de miere până obții o pastă consistentă. Folosește acea pastă pentru a-ți curăța vaginul.

10. Laptele cu curcuma face de asemenea minuni pentru mirosul vaginal neplăcut, contribuind la echilibrarea PH-ului vaginal și la sănătatea florei vaginale. Poți să bei lapte cu curcuma, după ce ai fiert laptele în care ai adăugat acest ingredient-minune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top