Connect with us

Revistateo.ro

Numerologie

03. 03. 2018 – Ce se întâmplă la această dată din punct de vedere numerologic

Mâine este 03.03. 2018, o zi importantă din punct de vedere numerologic. Este o zi cu însemnătate specială. Află mai jos ce se va întâmpla, care sunt așteptările majore!

03. 03. 2018 – aspectele pozitive și negative ale cifrei 3, din punct de vedere numerologic

Aspecte pozitive: Într-o zi de 3, mai ales în a 3-a lună din an, oamenii tind să fie extrem de activi, de productivi, de concentrați asupra muncii lor.

Chiar dacă pică într-o zi de sâmbătă, oamenii vor fi puși pe drumuri și vor fi extrem de agitați, căci aceasta este vibrația acestei zile, mai ales că vorbim despre o zi în care cifra 3 apare de două ori.

Mai mult, într-o astfel de zi sunt avantajați acei oameni care tind să analizeze totul cu claritate, la rece. Este o zi în care se pot lua decizii favorabile atât pe plan profesional cât și pe plan personal.

Aspecte negative: Cifra 3 are și câteva semnificații negative. Persoanele nu se vor putea concentra într-o singură direcție într-o astfel de zi și, așa cum spune și proverbul, graba strică treaba.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu susține că a primit un mesaj de la Iisus Hristos

Vești de la Mihai Voropchievici pentru zodiile Rac, Fecioară și Săgetător

Agitația și nevoia de a avea cât mai multă activitate pot duce la un exces de muncă, la un haos, la dezorganizare, iar de aici pot apărea probleme serioase.

Cu alte cuvinte, dacă vă apucați de curățenie nu începeți cu mai multe locuri din casă în același timp, ci luați-o treptat.

Așadar, într-o astfel de zi este indicat să fim mai cumpătați, chiar dacă avem multă energie și trebuie să o consumăm pentru a ne liniști.

Persoanele care au cifra destinului 3 tind să fie într-o astfel de zi ceva mai leneși, mai trândavi, iar asta le poate aduce deservicii dacă anumite persoane le cheamă în ajutor sau dacă anumite locuri urlă după ele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Numerologie

To Top